A1 direksiyon sınavı zor mu?

Kursun verdiği motora alışman lazım. Debriyajı, kavrama noktasını vs. öğrenmen gerekecek. Sorun değil ama seninle ilgilenirler, bilmiyorum kullanmasını de ilgilenirler zaten.

Derim hocam her şeyi sorarım.

Hiç dert etmeyin. Ben de hiç motor sürmeden a ehliyet aldım tekte. Umarım sizle ilgilenen bir öğretmene denk gelirsiniz de almanız kolay olur.

İnşallah hocam.

3-4 Ağustos'ta direksiyon sınavım var ve hiç motor tecrübem yok yapabilir miyim? Zor mudur? Sürücü kursu 3 gün ders verecekmiş.

A1 ehliyet sınavını kazandım sınav çok kolay aslında 8'de abartıldığı kadar hiç zor değil motor sürmeyi öğren sınavı çok kolay geçersin.

@Saarkadaş ayarlamayın. Kursta kullanacağınız motora alışın sadece. Fren ve debriyaj kavrama yerleri farklı olacak. Sizin için eksi bu.

Tamamdır hocam ben oradaki motora alışmaya bakayım gerisi gelir zaten. Videolarda izliyorum.

Merhaba sürücü kursuna eğitime gitti direksiyon eğitimine ve parkur gerçrkten basitmiş ama sadece parkurda motoru çok bağırtıyorum 1. viteste yapıyorum motoru 2'ye atayım mı arada.

Son düzenleme:
Tamamdır hocam ben oradaki motora alışmaya bakayım gerisi gelir zaten. Videolarda izliyorum.

Merhaba sürücü kursuna eğitime gitti direksiyon eğitimine ve parkur gerçrkten basitmiş ama sadece parkurda motoru çok bağırtıyorum 1. viteste yapıyorum motoru 2'ye atayım mı arada.
Bağırt önemli değil 2. vitese takıp akıp gitme sonra.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı