A1 direksiyon sınavı zor mu?

Hocam dıştan derken dıştan yapınca kalmıyor muyuz?

Çizgi dışına çıkamazsın ama bizde çizgiden gidebiliyordun. Demek istediğim şey mümkün olan en dıştan dönüş yapmak, böylece dönüşü tamamlarken sorun yaşamıyorsun. Ama içten girersen dönüş seni çizgi dışına atıyor.

Hocan yönlendirecektir.

Çizgi dışına çıkamazsın ama bizde çizgiden gidebiliyordun. Demek istediğim şey mümkün olan en dıştan dönüş yapmak, böylece dönüşü tamamlarken sorun yaşamıyorsun. Ama içten girersen dönüş seni çizgi dışına atıyor.

Hocan yönlendirecektir.

Peki teşekkür ederim derslerim haftaya pazartesi başlıyor.

Hocam benim de direksiyon derslerim yarın başlıyor 8 de bir de dış güzergahı nasıl ezberleyeceğim hala düşünüyorum siz nasıl ezberlediniz?

A1 otomatik mi vitesli mi?

Ben de yeni A1 otomatik aldım, direksiyon hocası olası dış güzergahlarda seni çalıştırıyor. Önce arabayla kendi önden giderek uyacağın sinyal talimatları ve trafik ışıklarını, şeritleri öğretiyor. Öbür çalışmalarda sen sınavdaymış gibi önden gidiyorsun. (ben de öyleydi) sınavda da komisyon üyesi direksiyon hocasının arabasıyla seni arkadan takip ediyor, sinyal talimatlarına dönüşlere aynadan hocanın sinyallere göre yapıyorsun. Endişe edecek bir şey yok.

A1 otomatik mi vitesli mi?

Ben de yeni A1 otomatik aldım, direksiyon hocası olası dış güzergahlarda seni çalıştırıyor. Önce arabayla kendi önden giderek uyacağın sinyal talimatları ve trafik ışıklarını, şeritleri öğretiyor. Öbür çalışmalarda sen sınavdaymış gibi önden gidiyorsun. (ben de öyleydi) sınavda da komisyon üyesi direksiyon hocasının arabasıyla seni arkadan takip ediyor, sinyal talimatlarına dönüşlere aynadan hocanın sinyallere göre yapıyorsun. Endişe edecek bir şey yok.

Vitesli alacağım umarım alırım çok heyecan yapıyorum genelde.

Peki teşekkür ederim derslerim haftaya pazartesi başlıyor.

Vitesli alacaksan parkur konusundan pek bir şey diyemem, genel olarak söyleyebileceğim kurs motoruna iyi alış. Frenleri motorun eskiliğinden kötü olabiliyor, parkurda hızlanıp sonra çizgi öncesi fren yapma aşamasında motora alışman gerek, çizgiye değersen kalırsın. Endişe edecek bir şey yok sadece motorun frenlerine alışman gerek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı