Rality
Hectopat
Sekizde dönüş yaparken mümkün olduğunca dıştan çiz. İçten girersen çıkışta dışarı atar.
Hocam dıştan derken dıştan yapınca kalmıyor muyuz?
Sekizde dönüş yaparken mümkün olduğunca dıştan çiz. İçten girersen çıkışta dışarı atar.
Hocam dıştan derken dıştan yapınca kalmıyor muyuz?
Çizgi dışına çıkamazsın ama bizde çizgiden gidebiliyordun. Demek istediğim şey mümkün olan en dıştan dönüş yapmak, böylece dönüşü tamamlarken sorun yaşamıyorsun. Ama içten girersen dönüş seni çizgi dışına atıyor.
Hocan yönlendirecektir.
Hocam benim de direksiyon derslerim yarın başlıyor 8 de bir de dış güzergahı nasıl ezberleyeceğim hala düşünüyorum siz nasıl ezberlediniz?
A1 otomatik mi vitesli mi?
Ben de yeni A1 otomatik aldım, direksiyon hocası olası dış güzergahlarda seni çalıştırıyor. Önce arabayla kendi önden giderek uyacağın sinyal talimatları ve trafik ışıklarını, şeritleri öğretiyor. Öbür çalışmalarda sen sınavdaymış gibi önden gidiyorsun. (ben de öyleydi) sınavda da komisyon üyesi direksiyon hocasının arabasıyla seni arkadan takip ediyor, sinyal talimatlarına dönüşlere aynadan hocanın sinyallere göre yapıyorsun. Endişe edecek bir şey yok.
Peki teşekkür ederim derslerim haftaya pazartesi başlıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.