A50 için 90Hz kernel hazırlama

Normal olanla idare etmek varken neden cihazı bozmak pahasına böyle bir şey yapıyorsunuz. Eğer olsaydı Samsung zaten koyardı bu özelliği sizin cihazınıza. Xiaomi genel olarak daha farklı işler ve onun cihazları biraz daha açık kaynaklıdır. Ama Samsung Xiaomi gibi cihaz özelleştirmelerine çok açık değildir. Aksine geri tepebilir bozulabilir. Bu sefer cihaz çöp olur.
 
Normal olanla idare etmek varken neden cihazı bozmak pahasına böyle bir şey yapıyorsunuz. Eğer olsaydı Samsung zaten koyardı bu özelliği sizin cihazınıza. Xiaomi genel olarak daha farklı işler ve onun cihazları biraz daha açık kaynaklıdır. Ama Samsung Xiaomi gibi cihaz özelleştirmeleri ne çok açık değildir. Aksine geri tepebilir bozulabilir. Bu sefer cihaz çöp olur.

Haklısınız hocam. Xiaomi daha çok özelleştirme optimizsyon vb şeyler için ideal bir cihaz. Fakat Samsung Galaxy A51 kullanmış ve Redmi Note 9'a geçmiş biri olarak daha fazla ROM çeşidi daha fazla özellik vb şeyleri gördüm. Bence Xiaomi bir deneylere elverişli bir cihaz. Ama Samsung öyle değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekrana overclock yapmayı denemeyin bile. Olacaklar:
1- Garanti dışı.
2- Panel zarar görür.
3- Burn-in ihtimali artar.
4- ROM'u yüklemeniz için TWRP lazım. TWRP için de garantiyi bozmanız lazım.
5- Telefon ısınır, ekranın yanında çoğu parça zarar görür.

Kısacası çok mantıksız bir hareket.
Ayrıca herhangi bir yanlış Hareket'de telefonu brick edersiniz. Panelden panele overclock yeteneği değişiyor. Böyle bir şey yapmayın.
 
Neden yapılmaması gerektiğini sormadım nasıl yapılacağını sordum konu cevapsız kalmıştır.
Dostum ekranda 90Hz yenileme kapasitesi olsa çoktan mod yapan olurdu. A50 serisi dünya çapında Samsung'un en çok satan modellerinden biri. Halı hazırda böyle bir mod hala yayınlanmadıysa muhtemelen böyle bir şey ya mümkün değildir ya uygun değildir. Gereksiz macera arama cihaz elinde kalır. Geliştirme işleri zor işler bilmeyen adamın harcı değil.
 

Geri
Yukarı