Aaotrox nasıldır ne çıkılır ?

Sherlock

Hectopat
Katılım
13 Temmuz 2014
Mesajlar
76
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar.
Genel olarak oyunlarda jungle oynamayı severim. Aaottrox ta beğendiğim bir şampiyon. Ama kafamda bazı soru işaretleri var. Konuştuğum arkadaşlarım Aaotroxu oynadığını ama tf lerde guçsuz olduğunu doğru hareketler yapılmadığı zaman teklendiğini almaya değmediğini söylediler. Ben kararsızım çünkü slow etkisi var q yeteneği sayesınde rakip kovalayabiliyor. Ben ise Aaotroxu yinede almayı düşünüyorum. Siz ne dusunuyorsunuz? Almalı mıyım ? Alsam bile hangi itemleri çıkmalıyım?
Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aatrox metada olmayan ama çok güçlü bir şampiyondur. Pasifi sayesinde baitleyebilen ve taşıyabilen bir herodur. Metada olmamasının sebebi tank olmayışıdır. Ne kadar iyi bir şampiyon olsa bile seçilmesi pek iyi olmaz. Sejuani, Gragas, Hecarim çok daha iyi bir seçim olur. Ama illa oynamak istiyosan Aatrox Guide :: League of Legends Aatrox Strategy Build Guide on MOBAFire Aatrox Build Guide : A-Atrox: Mr. Garvey Takes You To School [Jungle Season 5] :: League of Legends Strategy Builds bu buildler işini görecektir.
 
Aatroxta soloda jungleda tercihim E fullemek 2. W ilk çıkacağın item duruma göre mahvolmuş kralın kılıcı veya karşında vladimir lissandra gibi ap herolar varsa sihiriçene gidip agresif oynaman gerekir pasifinle birlikte. Daha sonra, randuin, ruh gömleği gibi tanky gitmen gerekir. MKK karayel vazgeçilmez atak itemleri. Rünlerinde %13.5 saldırı hızı olması seni baya güçlü yapar rakibine göre. Tabi build oynayışına göre ve oyunun durumuna göre değişir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı