Abartıldığı Gibi Bir Ekonomik Kriz Olmaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle ekonomik kriz var fakirlikde çok var fakirler daha fakir orta kesim kalmadı zenginler daha zengin oldu dediğinize karşılık çok kibar olmayı deneyeceğim kurallar gereği yoksa çok sinirlendim bu konuya nasıl kriz yok ya 13'ü varsa adamın ülke zenginmi telefondan ekonomik alım gücünü belirleyemezsin belirlersen ki diyelim sen öyle örnek veriyorsan bende kuzenimden örnek vereyim çocuk 18 yaşında zar zor çalışıp telefon aldı Xiaomi iPhone 13 değil biz zengin kesime giriyoruz sanırım ailemden bahsediyorum 2-3 sene önce girip istediğim kıyafeti alıyordum indirim takip etme vs yoktu şu zamanda ailemin zengin olmasına rağmen indirim takip ediyorum eskisi gibi alışveriş yapamıyorum sıkıldıkça marketten kola cips alırdım almıyorum çok pahalı yani ya aileniz koyu AKP'ya da aşırı zengin bir ailenin içerisindesiniz eskiden sinemaya 13 TL'ye giderdik arkadaşlarıma ben ısmarlardım şimdi 100 TL olmuş şaka gibi delireceğim yazdığınız şeye bak.
 
Bu arada telefon-ekonomi ilişkisini daha önce de görmüştük. Yine aynı tepki. Boşuna yorum yapıp kafanızı yormayın başka konulara geçin arkadaşlar.
 
Herkeste iPhone 13 var diyosun.
Adam 2 ay hiçbir şey yemeden maaş biriktiriyor üstüne taksitle alıyor.
Sence bu mu zenginlik?
Hak ettiği hayatı yaşıyor.
Adsız.png
 
Arkadaşlar zaten abartıldığı gibi bir ekonomik kriz yok. Bir sorun var mı var ama New York Borsa Çöküşü gibi de yok yani. Sadece yurt dışıyla ithalat ihracat çok kötü bu yüzden her şey pahalı ama zaten önceden bize pahalı gelen yine pahalı geliyor.
 
Arkadaş forumdaki kullanıcıların 10K üzeri para vererek aldıkları sistemlere de yorum yapmış. Sen o paranın nasıl kazanıldığını biliyor musun? Bence bilmiyorsun :) Sakın gelip bildiğini bana iddia etme. Neden biliyor musun? İnanmam.

Asgari ucretle yaşama "challenge" falan yap anlarsin?
 
İşte siz bu yüzden kaybediyorsunuz arkadaşlar. Bu üstten bakmacı ve jakoben kafayla daha benim bin ağırımla karşılaşırsınız. Ki karşılaşmışsınız ki dakikalardır onu hedef alıyorsunuz. Böylesi bir tavırla büyük kitlelere doğruyu göstermeyi beklememelisiniz.

Tekrar söylüyorum, Türkiye'de muhalif olsun olmasın belli bir kesimin tuzu gayet kuru! K-U-R-U! Spor salonlarından çıkmıyor erkekler. Üyelikler ne kadar? En az 400 lira.
:D
Adsız.png
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı