ABD seçimleri

En azından Biden dengesiz değil. Trump tehtitler savurup çok ani kararlar veriyor. Dünya geneli için Trump daha tehlikeli bir insan. Dünyanın en güçlü ordusuna ve tonla nükleere sahip bir ülkeyi Trump'a vermenin mantıklı olduğunu düşünmüyorum.
Koskoca ABD'nin kontrolünü bir kişiye mâl ettiklerini zannetmiyorum. Bu işin arkasında koca bir ekip vardır bence.

Ayrıca istediği kadar nükleer başlığı olsun, sağa sola kızdı diye kullanmaz/kullanamaz. Hangi ülke savaşa girerse girsin, bunun bir de ekonomik boyutu vardır. ABD'nin bu kadar dikbaşlı bir devlet olduğunu zannetmiyorum.

Ve yine atacak olsalardı, zamanında Ortadoğu'ya ve Afganistan'a 2-3 tane sallarlardı. :)

Koskoca ABD'nin kontrolünü bir kişiye mâl ettiklerini zannetmiyorum. Bu işin arkasında koca bir ekip vardır bence.

Ayrıca istediği kadar nükleer başlığı olsun, sağa sola kızdı diye kullanmaz/kullanamaz. hangi ülke savaşa girerse girsin, bunun bir de ekonomik boyutu vardır. ABD'nin bu kadar dikbaşlı bir devlet olduğunu zannetmiyorum.

Ve yine atacak olsalardı, zamanında ortadoğu'ya ve Afganistan'a 2-3 tane sallarlardı. :)

Çok fazla tehdit savurduğundan çok da güvenemiyorum kendisine. Misal F35 olayında yine trumpın dengesizliği yüzünden alamadık. Bir de üstüne tehdit etti S400 alırsak diye. Bunu her ülkeye yapıyor. Bence trump da bizim çıkarlarımız için ideal biri değil. Böyle bir dengesizin yapacaklarının bir garantisi olduğunu düşünmüyorum ve özellikle şu an ABD'nin en aktif olduğu bölgelerden biri olan orta doğuda olacak şeylerin bize de doğrudan etki edeceğini göz önünde bulundurursak zaten belli oluyor trumpın da bize gül getirmeyeceği.

Başımız sağ olsun. CNN açıklamayı yaptı, Biden Pennsylvania'yı da kazandığına göre, hayırlı olsun yeni başkan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Halâ CNN haberlerine inanan insanlar var ya. Garipsiyorum. Bir deli taş atıyor, 40 bin kişi peşinden gidiyor. Arkadaşlar koskoca trump’un seçimi bu şekilde bitireceğine inanan varsa ya çok saftır, ya da çok cahil. Arası yok. Bu iş burada bitmez. Daha yüksek mahkemesi var bu işin. Keza bu resmi açıklama bile değil. Seçimin ilk günlerinde olduğu gibi algı operasyonu peşindeler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı