- Makaleler
- 2
Biden 264 delege, Trump 214. Oy olarak da yine Biden önde...Durum ne?
Biden 264 delege, Trump 214. Oy olarak da yine Biden önde...Durum ne?
Koskoca ABD'nin kontrolünü bir kişiye mâl ettiklerini zannetmiyorum. Bu işin arkasında koca bir ekip vardır bence.En azından Biden dengesiz değil. Trump tehtitler savurup çok ani kararlar veriyor. Dünya geneli için Trump daha tehlikeli bir insan. Dünyanın en güçlü ordusuna ve tonla nükleere sahip bir ülkeyi Trump'a vermenin mantıklı olduğunu düşünmüyorum.
Koskoca ABD'nin kontrolünü bir kişiye mâl ettiklerini zannetmiyorum. Bu işin arkasında koca bir ekip vardır bence.
Ayrıca istediği kadar nükleer başlığı olsun, sağa sola kızdı diye kullanmaz/kullanamaz. hangi ülke savaşa girerse girsin, bunun bir de ekonomik boyutu vardır. ABD'nin bu kadar dikbaşlı bir devlet olduğunu zannetmiyorum.
Ve yine atacak olsalardı, zamanında ortadoğu'ya ve Afganistan'a 2-3 tane sallarlardı.
Trump mahkemelere kendi atadı o yargıçları ondan sürekli mahkemeye taşıyıp şaibe çıkarmaya çalışıyor. Belliydi Biden'ın kazanacağı ben kazanır demiştim. Trump önde demişlerdi.Trump seçimi kazandığını iddia ediyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.