- Makaleler
- 1
Sadece Amazon Prime abonesiyim, geri kalanı Torrent olarak hallediyorum.
Paranın değeri o kadar azaldı ki torrentle yada dizi sitelerindeki reklamlarla uğraşacağıma 30-40 TL vermek daha kolay geliyor.Sadece Amazon Prime abonesiyim, geri kalanı Torrent olarak hallediyorum.
Paranın değeri o kadar azaldı ki Torrent'le ya da dizi sitelerindeki reklamlarla uğraşacağıma 30-40 TL vermek daha kolay geliyor.
200W prizden çeken bir bilgisayarda sırf dizi filmi sonradan izleyebilmek için günde ekstra 2 saat bilgisayarı açık tutsan ya da bu süreyi reklamlarla ya da sağlam linkleri arayarak geçirsen aylık 12kW elektrik yapar. Sadece bu zaten 15 TL yapıyor.![]()
AdBlock diye bir şey var YouTube Premium gereksiz Disney+ öneririm.Spoty yerine youtuba 10 lira ver hem reklamsız izle videoları hem de YouTube müziği kullan her türlü op onun dışında Amazon sırf oyun içi verdiği içerikler için bile alınır ve ayrıca the boys gibi bir dizisi de var çok güzel evet diyeceklerim bu kadar.
Dediğim gibi isterseniz uğraşırsınız. Televizyondan yine netflix vs kullanabilirsiniz. Zaten olay MP3 cihazının çektiği elektrik değil. O müzikleri tek tek bulmak indirmek için harcadığın zaman.Ben izleyeceğim filmi USB ile televizyondan izliyorum, bilgisayara göre daha rahat oluyor. Müzik işini ise MP3 çalar ile hallediyorum, 20 gr aletin çektiği elektrik çok olmasa gerek.![]()
Bu mantıkla Disney+ da gereksiz, onu da dizi sitelerinden izlesin.AdBlock diye bir şey var YouTube Premium gereksiz Disney+ öneririm.
Yalnız dizi sitelerinde nitelikli doğru dürüst film yok Disney+ gereksiz değil.Bu mantıkla Disney+ da gereksiz, onu da dizi sitelerinden izlesin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.