Abra A5 v16.7 cihaz kaç sene gider?

Değişime göndermeyin. Direkt iade edin. Hiç beklemeden hemen.

Hocam eyvallah iyi güzel hosda velhasıl taksit taksit ödüyoruz paramı hepsini alsam iade olarak alaçam o yüzden markaya olan itibarını koparmamak adına değişim yaptık bakalim bu saaten sonra sağlam kullanırsak şayet oldu oldu olmadı iade alaçam hayırlısı. Toplam olarak taksit bittiginde.
Değişime göndermeyin. Direkt iade edin. Hiç beklemeden hemen.

Hocam merhaba ec dosyası çok onemlimi acaba bende 8 var da normalde 9 olması lazım servis güncellememis.statik elektrik muhabbeti yüzünden.
Hocam bence bu bilgisayar mining ve grafikleri Max ayara çekilmediği sürece bakımları da yapılırsa 4 yıl temiz götürür. Bataryaya emin değilim(benim batarya alakasız güç tüketiyor Gaming olmasının dışında olan bir durum)

@Silinen üye hocam benim BIOS surumum bu ev dosyasinin sürümü 8 sonu 9 mu olması lazım statik elektrik sorunu yüzünden gözlerinden kaçmış acaba anlamadım ama. 1 ay sonra baslarmi acaba. Gecen burada @Mehmet. 0 hocamız yaşamış acaba görüşünüzü almak istedim onun ev dosyası 9 ondan tekrar sarzdan cekince kapanma sorunu yasar miyiz?
E C dosyasi.

Dosya Ekleri

• IMG_20220311_131132.jpg
    IMG_20220311_131132.jpg
    124 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20220310_194003_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220310_194003_com.android.chrome.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Hocam eyvallah iyi güzel hosda velhasıl taksit taksit ödüyoruz paramı hepsini alsam iade olarak alaçam o yüzden markaya olan itibarını koparmamak adına değişim yaptık bakalim bu saaten sonra sağlam kullanırsak şayet oldu oldu olmadı iade alaçam hayırlısı. Toplam olarak taksit bittiginde.

Hocam merhaba ec dosyası çok onemlimi acaba bende 8 var da normalde 9 olması lazım servis güncellememis.statik elektrik muhabbeti yüzünden.

@Silinen üye hocam benim BIOS surumum bu ev dosyasinin sürümü 8 sonu 9 mu olması lazım statik elektrik sorunu yüzünden gözlerinden kaçmış acaba anlamadım ama. 1 ay sonra baslarmi acaba. Gecen burada @Mehmet. 0 hocamız yaşamış acaba görüşünüzü almak istedim onun ev dosyası 9 ondan tekrar sarzdan cekince kapanma sorunu yasar miyiz?
E C dosyasi.
Bende boyle gozukuyor tam ne istediginizi amlamadim hocam ?

Dosya Ekleri

• 20220311_201338.jpg
    20220311_201338.jpg
    149,7 KB · Görüntüleme: 54
Bende boyle gozukuyor tam ne istediginizi amlamadim hocam?

Hocam merhaba BIOS sürümünün e C versiyonu var ya altta yazan bende 8 işte 9 olması lazım ama statik elektrik tetiklenme problemi için siz nasıl 9 yaptınız acaba onu soruyorum bir ay sonra yine aynı sorunu yaşamak istemiyorum da.
Bende boyle gozukuyor tam ne istediginizi amlamadim hocam ?
bende 8 işte hocam e c sürümü bundan dolayı mı statik elektriklenme oluyor onu sordum işte servise yollamak lazım bios ec surumu

Dosya Ekleri

• IMG_20220311_131132.jpg
    IMG_20220311_131132.jpg
    124 KB · Görüntüleme: 22
Hocam merhaba BIOS sürümünün e C versiyonu var ya altta yazan bende 8 işte 9 olması lazım ama statik elektrik tetiklenme problemi için siz nasıl 9 yaptınız acaba onu soruyorum bir ay sonra yine aynı sorunu yaşamak istemiyorum da.

Bende 8 işte hocam e C sürümü bundan dolayı mı statik elektriklenme oluyor onu sordum işte servise yollamak lazım BIOS ec surumu.

Hocam ben aldıktan sonra ekrandan dolayı servise gönderince bana geri gönderdiklerinde servis raporunda BIOS güncellemesi verdiği yazıyordu. Kısaca teknik servis yapmış.

Hocam ben aldıktan sonra ekrandan dolayı servise gönderince bana geri gönderdiklerinde servis raporunda BIOS güncellemesi verdiği yazıyordu. Kısaca teknik servis yapmış.
hocam bundan dolayı 1 ay sonra tetiklenme sorunu yaşar mıyım acaba e c bios sürümü yüzünden biraz yardımcı olurmydunuz

Hocam bundan dolayı 1 ay sonra tetiklenme sorunu yaşar mıyım acaba e C BIOS sürümü yüzünden biraz yardımcı olurmydunuz.

Hocam bende bu bilgisayarı alalı 1 yılı geçmedi açıkçası ve okuduğum bölüm bilgisayar olduğu halde bilgimin yetersizliğinden dolayı yanlış bir şeyler söylemek istemiyorum. Destek daha iyi bilgiyi ve yönlendirmeyi yapacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı