Çözüldü AC Odyssey Türkçe yama 1.5.6

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

71Fatih

Hectopat
Katılım
15 Şubat 2021
Mesajlar
50
Çözümler
1
Yer
Türkiye
AC Odyssey Türkçe yama 1.5.6 sürümü var mı? Ya da bu sürüme Türkçe yama yapabilen var mı? Ben iki defa eski yamayı denedim ama olmadı. Dil dosyasını yeniden indirmek zorunda kaldım.
 
Çözüm
Animus 1.5.6 sürümüne uygun hale getirmiş denedim çalışıyor ancak gelen güncelleme ile ilgili çeviri yapılmış mı haberim yok. Çeviri yapılmadıysa demek ki uğraşmamışlar.
Ben yükleyemedim. Ubisoft Connect üzerinden yüklenmiş olması gerek diyor ama ben Epic Games üzerinden yükledim dosya konumunu orada gösteriyor dolayısıyla kurmuyor yamayı. Dosyanın Ubisoft üzerinde gözükmesi gerek ama oyunu silip geri mi yükleyeceğim yani.

Ben oyunu Epic Games üzerinden almıştım. Sadece yama içerisindeki dosyaları oyunun kurulu olduğu klasöre atıp yamayı yönetici olarak çalıştır diyerek kısa sürede sorunsuz şekilde kurdum.
 
Merhaba oyunu Steam üzerinden indirmiştim. Silip Ubisoft üzerinden mi indirmem gerekiyor. Yönetici olarak çalıştır yaparak yamayı kuramadım. Hata veriyor.
Hocam ben animus projesinden yamayı indirip Epic Games klasörünnden Odyssey klasörüne attım rar dosyasından çıkan tüm dosyaları. Daha sonra yamayı kurdum. Sorunsuz oldu.
 
şimdi tekrar denedim olmadı. bi daha indircez mecbur
Tekrar indirmeden önce ısrarla deneyin bence. İlk başta bende de olmadı. Dosyalar bulunamıyor tarzı bir hata verip sonra yama başarıyla kuruldu diyordu. Rar dosyasından çıkartıp kurdum denedim rar'dan çıkarmadan direkt rar dosyasını atıp rar'ın içerisinden kurdum denedim. 2-3 defa denedim yani sonra oyuna girdiğimde yama olmuştu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı