AC Valhalla oynanır mı?

Yoss

Hectopat
Daha fazla  
RAM
2x GSkill Flare 16 GB 5600MHz 30CL
SSD veya HDD modeli
Kingston Fury Renegade 1TB 7300/6000
Ekran kartı
Nvidia RTX 4060
Anakart
BIOSTAR A620 MP-E PRO
İşlemci
AMD Ryzen 5 7500F
Eski konu başlıklarında çoğu kişi "Fena değil ama bu fiyata değmiyor." şeklinde yorum yapıyordu. Bir kısım da oynama süresi çok uzadığından baydığını söylüyordu. "165GB indirdiğine değmez" diyeni de gördüm.

Daha önce Odyssey oynayıp beğenmiştim. Şimdi Game Pass'im var ama çalıştığım için hafta içi maksimum 1-2 saat hafta sonu da 4-5 saati geçmeyecek şekilde oyun oynuyorum. Eskisi gibi oturup saatlerce oyun oynamaya vaktim yok. Bu nedenle yeni oyunlara başlarken benim için önemli kriterlerden birisi oynanış süresi oldu, zira başladığım oyunu bitirmeden bırakmayı da sevmiyorum.

Bu şartlar altında sizce AC Valhalla oynamalı mıyım? Yoksa halihazırda "to-play" listemdeki "Dead Space, Metro Exodus, A Plague Tale, Wolfenstein, God of War..." gibi oyunlardan devam mı edeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
En son ne zaman bir Assasin's Creed oyunu oynadınız? Eğer yakın zamanda oynadıysanız tekrardan bir Assasin's Creed oyunu oynamak muhtemelen sıkacaktır. Listenizdeki diğer oyunlara bakabilirsiniz.

En son ne zaman bir Assassin's Creed oyunu oynadınız? Eğer yakın zamanda oynadıysanız tekrardan bir Assassin's Creed oyunu oynamak muhtemelen sıkacaktır. Listenizdeki diğer oyunlara bakabilirsiniz.

Bir iki sene önce Odyssey oynamıştım o kadar. Oynamayi düşünüyorum da bu sıralar daha çizgisel, çok kafa yormadan ilerleyebileceğim oyunlar ilgimi çekiyor. Bir de Yunan mitolojisine oldukça ilgi duyuyordum o yüzden Origins yerine Odyssey tercih etmiştim. Iskandinav mitolojisine dair en ufak bilgim yok.

Valhalla haritası çok geniş olduğu için zamanınız varsa sarar. Zamanınız yoksa sıkılırsınız. Oyun oynanır mı bana göre gayet güzel.

Valhalla haritası çok geniş olduğu için zamanınız varsa sarar. Zamanınız yoksa sıkılırsınız. Oyun oynanır mı bana göre gayet güzel.
Haftada maximum oynayabileceğim süre 15 saat falan. Ufak bir hesapla en kısa ihtimalle 1 ay boyunca sadece Valhalla oynamam gerekecek bitirmek için. Gözümü alan kısım da bu yani buna rağmen sıkılmadan oynayabilir miyim aslında sormaya çalıştığım şey bu. Çoğu forumdan sonra ilk 10-20 saatten sonra kabak tadı verdiği yazılmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı