Acemi Lawrence'a Toplama PC Tavsiyeleri!

lawrence

Kilopat
Katılım
14 Eylül 2013
Mesajlar
127
Yer
İstanbul
Arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza az önce izlediğim "Bilgisayar Montaj Rehberi" isimli video sonrasında katıldım ve aynı zamanda da böyle PC bileşenleri hakkında pek bilgim olmadığından yeni toplayacağım PC hakkında sizlerden yardım almak istedim.Yeni PC toplama yada (Mümkünse) eski emektar kasayı yenileme sebebim kardeşimin notebook'unun bozulmasıdır.Şu an elim de eski kasamdan kalan parçalar ve notebook'un 250 GB'lık HDD i mevcut.Toplayacağım ya da eğer mümkünse yenileyeceğim sistem internette gezinti,film izleme ve belli oyunları (Crysis 2,Minecraft,GTA 4,COD serisi, DİRT 3) oynamak için kullanılacak bunların hepsi ultra ayarlarda oynamak zaten olmaz ama en azından orta seviyede akıcı olarak oynanmalı.

Gelelim eski PC'nin Parçalara :

İşlemci : Intel® Core™2 Duo Processor E4300 (2M Cache, 1.80 GHz, 800 MHz FSB)
Anakart : Asus P5B-MX/WiFi-AP
Ekran Kartı : Radeon X1600 RV535 512 MB
Ram: 1024 MB
PSU : XT 350 WATT
HDD : 160 GB

Bildiklerim bunlar ama bakmamı istediğiniz özellik vs. olursa bakıp yazmaya çalışırım.

Fazla bütçem yok max 500 lira zaten en fazla 2 sene daha kullanılır daha kullanılmaz.

Sıfır tavsiyemdir.Marka fanlığım filan yok. (Zaten bu bütçe ile ne marka fanlığı :rolleyes:)

İyi Günler şimdiden teşekkürler.
 
O oyunları o makinayla oynayamazsın yani 1GB Ram , 1.8 e4300 , ekran kartıda 128 bit olmalı heralde yani mümkün değil gibi bir şey her şeyi geç ramden sıkıntı yaşarsın.
 
O oyunları o makinayla oynayamazsın yani 1GB Ram , 1.8 e4300 , ekran kartıda 128 bit olmalı heralde yani mümkün değil gibi bir şey her şeyi geç ramden sıkıntı yaşarsın.

Sanırım anlatamadım. Ben bu sistemle değil bu sistemi geliştirerek yani ekran kartı, RAM, bu PC'ye uygun bir işlemci gibi bileşenleri alarak o oyunları bu pc ile oynamak ya da bu pc deki parçaları satarak elime geçen para ve şu an elimdeki para ile yine orta halli yukarıda yazdığım işleri yapabilecek bir PC toplamak için tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı