Luzi10
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RTX 3050TI
İ5 12500h
16 GB DDR4 RAM
512 GB SSD
512 GB HDD
2023 Ekim ayında Acer Nitro 5 AN515-58 modelini aldım. Ve bilgisayar Acer'ın kendi uygulaması NitroSense'ye göre çok ama çok ısınıyor. Geçen yıl FIFA 23 oynarken 100 derece görmüştüm, şu aralar da çok sıcak. Denetim masasında high performance güç planı açık, tüm USB girişleri dolu bunlarla falan alakası var mıdır? 6 aydır falan sıcaklıklara bakıyorum ve gerçekten işlemcim yakında yanacak. Brave'de bile 80 derece oluyor bazen. Bu arada bu bahsettiğim işlemci, ekran kartı bu kadar ısınmıyor. Ne yapabilirim, hiç mi çözümü yok? Soğutucum da var ama işlemiyor. Termal macun hiç yeniletmedim 1.5 sene oldu ve hiç içi açılmadı. Bilgisayarın teknik servisi koskoca İstanbul'da 1 adet var o da ta Ümraniye'de, öğrenciyim ve orası sadece hafta içi açık. Gitmeye kalksam yetişemem bile(hafta içi 18'e kadar açıklarmış.). Ki çok uzak düşüyor bize orası. Kargo olarak yollasam, PTT'ye falan hiç güvenmiyorum, yolda tuzla buz olabilir laptop. Kendim açsam daha önce hiç yapmadım cesaret edemiyorum. Acer'in değil de başka bir yerin teknik servisine gitsem, oralara güvenmeli miyim? Bahçelievler'de oturuyorum. Acer almayın aldırmayın, yanıyor bilgisayar abi.