Acer laptoplara Linux kurulursa NitroSense nasıl kurulur?

alrrev

Picopat
Merhaba ben Linux işletim sistemini kurmak istiyorum ama merak ettiğim birkaç soru var.
1- ben Acer Nitro bir laptop kullanıyorum buna bir Linux kursam fan için NitroSense programını nasıl indirebilirim? Acer sitesine baktım ama Linux için bir programı yok program olmadan Linux kullansam fan otomatik olarak ısıya göre mi çalışır?
2- Linux'da oyun oynamak için ve güvenlik açısından en iyi dağıtım hangisi? Birçok form araştırdım çoğunlukla pop_us! Gördüm.

Merhaba ben Linux işletim sistemini kurmak istiyorum ama merak ettiğim birkaç soru var.
1- ben Acer Nitro bir laptop kullanıyorum buna bir Linux kursam fan için NitroSense programını nasıl indirebilirim? Acer sitesine baktım ama Linux için bir programı yok program olmadan Linux kullansam fan otomatik olarak ısıya göre mi çalışır?
2- Linux'da oyun oynamak için ve güvenlik açısından en iyi dağıtım hangisi? Birçok form araştırdım çoğunlukla pop_us! Gördüm.

NitroSense kuramazsın, o olmasa da fanlar otomatik çalışır.

Fan ısıya göre çalışacaktır ama otomatik ayarı leş. Otomatikte oynarsanız 92-93 den düşmez işlemci sıcakları. Coolero diye bir şey gördüm Linux için. Bununla fan hızları ayarlanabiliyormuş.

1 yıl kadar geç kaldım fakat birisi nitrosense'in çoğu özelliğini linux'a portlamış, az önce hakkında bir rehber de açtım, linkini bırakıyorum:

Bu da uygulamanın linki:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı