Acer Nitro 5 alınır mı?

Bütçe
40.000 - 45.000
Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, ben üniversite için Gaming laptop bakıyorumda hem hikayeli oyunları rahatça oynayabileyim hem de gündelik işlerimi halletmeye yarayan ama daha çok oyun oynayacağım bir laptop bakıyorum, bütçem 40-45 bin civarında. Ben bir tane laptop buldum sizin de görüşlerinizi bekliyorum.

Şarjı hızlı gidiyor, adaptörü 330W ve bayağı ağır ve tuğla boyutunda, fanları biraz sesli. Hem oyun oynayıp hem ders çalışacağım diyorsanız şu Victus'u öneririm. Pili daha uzun gidiyor. Bir de Acer Nitro 5 hemen pump out olan bir cihaz. Yurt dışından PTM7950 alınıp sürülmesi lazım, tabii servis dışı kalıyor.

ASUS TUF alınabilecek en kötü cihazdır. Isınmaması için işlemciye 30W limit koyman gerekiyor.

Pardon tam okumamışım 😁
Cihaz olarak TUF öneririm ya da F/P Victus, LOQ olabilir.

ASUS TUF'ın ısınmasıyla, Lenovo LOQ'ların 25ms paneliyle kim uğraşır hocam 😄.

Şarjı hızlı gidiyor, adaptörü 330W ve bayağı ağır ve tuğla boyutunda, fanları biraz sesli. Hem oyun oynayıp hem ders çalışacağım diyorsanız şu Victus'u öneririm. Pili daha uzun gidiyor. Bir de Acer Nitro 5 hemen pump out olan bir cihaz. Yurt dışından PTM7950 alınıp sürülmesi lazım, tabii servis dışı kalıyor.

ASUS TUF alınabilecek en kötü cihazdır. Isınmaması için işlemciye 30W limit koyman gerekiyor.

ASUS TUF'ın ısınmasıyla, Lenovo LOQ'ların 25ms paneliyle kim uğraşır hocam 😄.

Hocam ben Victus'lar hakkında da bazı sorunlar duymuştum paneliyle ilgili galiba, bir tanede Victus laptop buldum buna yorumunuz nedir?

Hocam ben Victus'lar hakkında da bazı sorunlar duymuştum paneliyle ilgili galiba, bir tanede Victus laptop buldum buna yorumunuz nedir?

Panel sorunu yok, sadece HP sitesinde ekranlarında %100sRGB renk gamutunu kullandığını yazıp gelen modellerde %45NTSC panel çıkması eleştirildi. Attığınız modelde iyi hocam. Nitro 5'ten daha serin bir cihaz. Bu arada attığınız Nitro 5'i kendim kullanıyorum. Aklınızda soru varsa sorabilirsiniz.

Selamlar, ben üniversite için Gaming laptop bakıyorumda hem hikayeli oyunları rahatça oynayabileyim hem de gündelik işlerimi halletmeye yarayan ama daha çok oyun oynayacağım bir laptop bakıyorum, bütçem 40-45 bin civarında. Ben bir tane laptop buldum sizin de görüşlerinizi bekliyorum.

Çok iyi bir model. Ekran kartı 140W. Oyunlarda seni üzmez. Baya iyi cihaz. Almanı tavsiye ederim.

Kardeşim iyi evet ama direkt almasını neden öneriyorsun. 45bin TL edecek cihaz değil çünkü ve kusursuz bir cihaz da değil. 45bine AMD işlemcili Victus 16 almak daha iyi bir seçenek.
Yüksek FPS istiyorsa ekran kartı W değeri önemli. Bahsettiğin Victus 16'nın ekran kartı 95W diye biliyorum. Acer Nitro 5 ise 140W.

Bu bütçede en iyisi:

Bundan başkasını almanızı önermiyorum.

Hayır iyi falan değil. Çakılı 5600RPM fanı var ve aşırı sıcak işlemcisi var. 1 ay sürmeden işlemcinin üstündeki macun pump olur. Limitsiz kullanılmaz. AMD'li Victus'a göre daha kısa pil ömrü var. Benim attığım Ryzen 7 Victus 16 F/P olarak alınabilecek en iyi cihaz bu bütçede.

Yüksek FPS istiyorsa ekran kartı W değeri önemli. Bahsettiğin Victus 16'nın ekran kartı 95W diye biliyorum. Acer Nitro 5 ise 140W.

Oyunlarda 90W üstü kartlar pek fark etmiyor. Her şey ekran kartı TDP değeri değildir. İşlemci, pili, ısınması gibi diğer özelliklere de bakmak lazım. Nitro 5 bende var ama AMD'li Victus'tan çok daha sıcak şekilde çalışıyor. 1-2 ay içinde macun pump olacak. Victus 16 daha uzun süre gidecek çünkü işlemcisi bayağı serin.

Hayır iyi falan değil. Çakılı 5600RPM fanı var ve aşırı sıcak işlemcisi var. 1 ay sürmeden işlemcinin üstündeki macun pump olur. Limitsiz kullanılmaz. AMD'li Victus'a göre daha kısa pil ömrü var. Benim attığım Ryzen 7 Victus 16 F/P olarak alınabilecek en iyi cihaz bu bütçede.

Evet doğru söylüyorsunuz kusura bakmayın attığınızı görmemiştim. Ben de kesinlikle onu öneriyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı