Acer Nitro 5 CPU fan 0 RPM

Evet hocam zaten batarya ölü prizden çekince çalışmıyor.
Hocam fanları maksa alıp CPU fanının olduğu bölgeye elinizi koyup bakar mısınız? Dönüyor mu ya da titreme var mı? Nitro Sense buga girmiş olabilir belki.

Evet hocam zaten batarya ölü prizden çekince çalışmıyor.
Yani pilin soketini çıkarttınız değil mi?

Hocam fanları maksa alıp CPU fanının olduğu bölgeye elinizi koyup bakar mısınız? Dönüyor mu ya da titreme var mı? Nitro Sense buga girmiş olabilir belki.

Gerçi buga girse Youtubeda bu kadar ısınmazdı.

Hocam fanları maksa alıp CPU fanının olduğu bölgeye elinizi koyup bakar mısınız? Dönüyor mu ya da titreme var mı? NitroSense buga girmiş olabilir belki.

Gerçi buga girse YouTube'da bu kadar ısınmazdı.

Yok hocam çalışmıyor CPU fanı.

Gerçi buga girse Youtubeda bu kadar ısınmazdı.
Pilin soketini çıkardım işim bittikten sonra taktım tekrar

Hocam anlayamadım vallahi ya, en iyisi tanıdığınız bir yere götürmek ya da bilindik bir yer.

Tanıdık da yok bayramda lazım PC her yer kapalı bugün götürecektim halbuki.

Hocam anlayamadım vallahi ya, en iyisi tanıdığınız bir yere götürmek ya da bilindik bir yer.

Belki de fan soketinin kabloları hasar görmüştür çıkarırken veya takarken zorlandıysanız.

Olabilir hocam kablolarsa çok bir iş yok gibi.

Tanıdık da yok bayramda lazım PC her yer kapalı bugün götürecektim halbuki.

Olabilir hocam kablolarsa çok bir iş yok gibi.
Bayram sonrasına kaldı hocam o da büyük bir sorun olmasın da artık ne diyelim geçmiş olsun. Kabloda sıkıntı varsa kablo değişimi yapmakla uğraşan olur mu bilmiyorum hocam çoğu direkt fan değişelim diyecektir. Hem daha kolaylarına gelecek hem de fiyat olarak daha fazla talep edecekler. Eğer sorun kablodaysa bir elektrikçi bunu daha ucuza çözebilir diye düşünüyorum.

Bayram sonrasına kaldı hocam o da büyük bir sorun olmasın da artık ne diyelim geçmiş olsun. Kabloda sıkıntı varsa kablo değişimi yapmakla uğraşan olur mu bilmiyorum hocam çoğu direkt fan değişelim diyecektir. Hem daha kolaylarına gelecek hem de fiyat olarak daha fazla talep edecekler. Eğer sorun kablodaysa bir elektrikçi bunu daha ucuza çözebilir diye düşünüyorum.

Sağolun hocam doğru diyorsunuz lazımdı PC bana kötü zamana geldi neyse sağlık olsun en son PC çöpe atmayı düşünüyorum da para yok işte 😀

Belki başka çözümü vardır, diğer hocalarım görür yardım eder. Hemen pes etmeyin hocam. Konuyu arada öne çıkarın.

Fan entegrasyonu bozulmuş dedi anakart üzerindeki çipler bozulmuş ondan dolayı 2500 istedi para da yok sizce makul bir fiyat mı?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı