Acer Nitro 5 NH.Q59EY.00J alınır mı?

AlperShal

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster A7 v12.2
Intel i5-10300H
Nvidia GTX 1650Ti Mobile
2x8GB 2933mHz RAM
Linkini şöyle vereyim: Link
Linkini verdiğim bilgisayar hakkında internette pek bir yorum bulamadım. Yakın tarihte almayı düşünüyorum. Sizlerin bilgisayar hakkında yorumları veya kullananların sıkıntıları varsa iletirlerse sevinirim.

Ek olarak: Benim isteğim GTX1650, 16 GB RAM, 480~ GB SSD 9400H olan bir dizüstü bilgisayar ama biraz daha iyi olan bu bilgisayar velilerimce uygun görüldü. Eğer sizin bu fiyat için daha iyi başka *dizüstü* bilgisayar önerileriniz varsa merakla bekliyorum. Yani bu fiyata daha verimli bir bilgisayarım olacaksa neden onu almayayım :) Bu arada fiyatı daha arttırmayın, bence bir bilgisayar için dahası israf olur.

Bu arada gönderdiğim bilgisayara RAM'in yetmemeye başladığını hissettiğimde +8 GB RAM ekleme yapacağım. Ve ya sizin gönderdiğiniz bilgisayar 8 GB ise ona da 8 GB ekleme yaparım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Linkini şöyle vereyim: Link
Linkini verdiğim bilgisayar hakkında internette pek bir yorum bulamadım. Yakın tarihte almayı düşünüyorum. Sizlerin bilgisayar hakkında yorumları veya kullananların sıkıntıları varsa iletirlerse sevinirim.

Ek olarak: Benim isteğim GTX1650, 16 GB RAM, 480~ GB SSD 9400H olan bir dizüstü bilgisayar ama biraz daha iyi olan bu bilgisayar velilerimce uygun görüldü. Eğer sizin bu fiyat için daha iyi başka *dizüstü* bilgisayar önerileriniz varsa merakla bekliyorum. Yani bu fiyata daha verimli bir bilgisayarım olacaksa neden onu almayayım :) bu arada fiyatı daha arttırmayın, bence bir bilgisayar için dahası israf olur.

Bu arada gönderdiğim bilgisayara RAM'in yetmemeye başladığını hissettiğimde +8 GB RAM ekleme yapacağım. Ve ya sizin gönderdiğiniz bilgisayar 8 GB ise ona da 8 GB ekleme yaparım.

Laptoplara bakarken ben de bu modele bakmıştım. İşlemcisi ve SSD'si gayet iyi. Ekran kartı coşturmaz ama üzmez sizi. Bu serilerde en önemli sıkıntı soğutma sistemi. Videolardan Acer Nitro 5 serilerinin iç yapılarına bakabilirsiniz. Ayrıca 120 Hz ekran olması da bonus. Acer Nitro 5 serisi olarak forumlara bakarsanız daha ayrıntılı bilgi alırsınız.

Laptoplara bakarken ben de bu modele bakmıştım. İşlemcisi ve SSD'si gayet iyi. Ekran kartı coşturmaz ama üzmez sizi. Bu serilerde en önemli sıkıntı soğutma sistemi. Videolardan Acer Nitro 5 serilerinin iç yapılarına bakabilirsiniz. Ayrıca 120 Hz ekran olması da bonus. Acer Nitro 5 serisi olarak forumlara bakarsanız daha ayrıntılı bilgi alırsınız.
Acer Nitro 5 olarak ağabeyimde bir bilgisayar var ama 1050 ekran kartı olduğundan pek FPS alamıyor. Eğer bütün Nitro 5'ler aynı yapıya sahipse bir ısınma yorumu alırım ağabeyimden. Forumlara baktım zaten ama bu model için hiçbir yorum yok. NH.Q59EY.00J *00j yerine başka modeller var. Onlara bir göz atayım en iyisi. Bu pozitif yorumunuz için teşekkürler ama benim asıl amacım bu fiyatlarda/daha altında aynı/daha iyi performans verebilecek bir bilgisayar bulabilmek. Eğer başka bir bilgisayar öneriniz varsa sevinirim.

Acer Nitro 5 olarak ağabeyimde bir bilgisayar var ama 1050 ekran kartı olduğundan pek FPS alamıyor. Eğer bütün Nitro 5'ler aynı yapıya sahipse bir ısınma yorumu alırım ağabeyimden. Forumlara baktım zaten ama bu model için hiçbir yorum yok. Nh. Q59ey. 00J *00J yerine başka modeller var. Onlara bir göz atayım en iyisi. Bu pozitif yorumunuz için teşekkürler ama benim asıl amacım bu fiyatlarda/daha altında aynı/daha iyi performans verebilecek bir bilgisayar bulabilmek. Eğer başka bir bilgisayar öneriniz varsa sevinirim.

Epey'den özellikleri filtreleyip bakabilirsiniz. Tavsiyem önce çıkabileceğiniz maksimum fiyatı belirleyip ondan sonra fiyat/performans karşılaştırması yapmanız. Yoksa her laptoptan daha iyi laptop illaki çıkıyor. Ben de sizin gibi başladım en sonunda 1660 Ti versiyonluya kadar çıktım. Ancak işlemcilerde Power limit throttling sorunu var o yüzden laptopun soğuması daha önemli. ASUS ROG serisini de öneririm.

Epey'den özellikleri filtreleyip bakabilirsiniz. Tavsiyem önce çıkabileceğiniz maksimum fiyatı belirleyip ondan sonra fiyat/performans karşılaştırması yapmanız. Yoksa her laptoptan daha iyi laptop illaki çıkıyor. Ben de sizin gibi başladım en sonunda 1660 Ti versiyonluya kadar çıktım. Ancak işlemcilerde Power limit throttling sorunu var o yüzden laptopun soğuması daha önemli. ASUS ROG serisini de öneririm.
Hemen inceliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı