Acer Nitro 5 şarj olmuyor

Şevki1453

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni Acer Nitro 5 serisi aldım alalı 1 hafta oldu ve şimdiden sıkıntılar başladı. Şarj olmuyor ne yapsam olmadı bilgisayar açılıp kapanıyor. Şimdi garantiye yollasam korkuyorum servis çok kötü diyorlar. Kimisi takılı RAM'i alıp düşürüyormuş kimisi para istiyormuş. Ne yapabilirim?

Son düzenleme:
Bilgilendirme için sağol
Arkadaşlar yeni aldığım adeptör de işe yaramadı leptop sorun var oyun oynarken şarjı gidip geliyor sonra oyunda kasmalar oluşuyor oyundan çıkmak zorunda kalıyorum güç kaynaklı sıkıntı var sanırsam veya Windows 11 yüklemiştim bundan sorun olabirmi sizce ?
Hocam niye hala garantiye yollamamakta ya da iade işlemi başlatmamakta ısrar ediyorsunuz?

Yollayacağım artık lakin servis sıkıntılı diyorlar daha fazla mağdur olmaktan korkuyorum bakalım ne olacak
Tutturmuşsunuz bi servis sıkıntılı diye aynı şeyi söyleyip duruyorsunuz 5 sayfadır. Daha fazla nasıl mağdur olabilirsiniz ki? Hakkınızı savunmaktan korkmayın bu kadar.

Vakit kaybetmeden iade edin. Servise göndermeden önce video kaydı alabilirsiniz. Elinizde kanıt olsun istiyorsanız.
@Şevki1453 Selam, windows 11'e geçiş sornasında windows update'i yaptınız mı? Acer'ın kendi yazılımını kurdunuz mu?
Ürünün tam modelini yazarsanız driverları yüklemenize yardım edebilirim. Bence sorunuz driver kaynaklı.

Son düzenleme:
Tutturmuşsunuz bir servis sıkıntılı diye aynı şeyi söyleyip duruyorsunuz 5 sayfadır. Daha fazla nasıl mağdur olabilirsiniz ki? Hakkınızı savunmaktan korkmayın bu kadar.

H

Vakit kaybetmeden iade edin. Servise göndermeden önce video kaydı alabilirsiniz. Elinizde kanıt olsun istiyorsanız.

İ

@Şevki1453 selam, Windows 11'e geçiş sornasında Windows Update'i yaptınız mı? Acer'ın kendi yazılımını kurdunuz mu?
Ürünün tam modelini yazarsanız driverları yüklemenize yardım edebilirim. Bence sorunuz driver kaynaklı.

Usta ben anlamıyorum bu işlerden fazla şimdi güncelleme geldi öyle 11 geçtim başka bir şey yapmadım 4 5 tanede güncelleme geldi Windows 11'in onları güncelledim.
Acer AN515- 55 modeli

Usta ben anlamıyorum bu işlerden fazla şimdi güncelleme geldi öyle 11 geçtim başka bir şey yapmadım 4 5 tanede güncelleme geldi Windows 11'in onları güncelledim.
Acer AN515- 55 modeli
Öncelikle arama çubuğuna windows update yazıp. Güncelleşirmeleri denetle'ye tıklayın. Bütün güncel sürücüleri kursun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı