Acer Nitro 5 yandı

Polat Ağlemdar

Picopat
Katılım
3 Haziran 2021
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Acer Nitro 5 sahibiydim. Bilgisayar oyun oynarken aniden yandı. Bildiğiniz arada bir kendi kendine kapanıyordu son zamanlarda biraz ağır oyun oynadım. Ondan mıdır acaba bilmiyorum. 2 yere verdim, 2'si de İstanbul'a gönderdi. Tamir olmadı olsaydı da 1600 TL tutuyordu onay vermiştim, olmayınca geri gönderdiler. Besleme kartı yanmış diyorlar, olmadı dediler. Ne yapayım PC'yi?( PC arada ( 1 ayda 1 )bir kendi kendine kapanıyordu direkt shut dön oluyordu )
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de adam halletmişti, fakat yanmadan dolayı anakart çok hasar aldığından sürekli kısa devre yapıp kapanıyordu. Tabi bende de kolay bir çözüm yolu vardı, anakart değişimi, fakat ben o kadar parayı anakart değişimine harcamak istemedim.
En mantıklısı. Anlamiyorum neden bilgisayar parasina yakin para istiyorlar çözemiyorum. Sanki paneli de yaninda satiyormus gibi para istiyorlar.
Bildiğin alevler mi çıktı? :D
Benim harddiskten alevler çıkmıştı.
 
Evet hemfikiriz o konuda. Bu yeni modeller de sıkıntı var mı?
Bir kişinin kullanımı buna cevap olmaz ama 7 aydır kullanıyorum bir sorunum yok. Birkaç kişiyle daha konuşmuştum onlar da sorunsuz kullanıyor.
 
Tanıdığım bir bilgisayarcya götürmüştüm. Önümde açıp baktı, yanma anakarta zarar verdiği için anakartın değişmesi gerektiğini söyledi, ben ise değiştirmeyip yeni laptop aldım. Tabi sizde anakart zarar görmediyse sorun olmaz, sadece yanan parça değişir, büyük ihtimalle yanan parçanız voltaj düzenleyici.

Evet besleme kartı yani oda voltaj düzenleyici oluyor herhalde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı