Özgür1907
Centipat
Daha fazla
Her şey aslında benim kötü bir lise tutturmamla başladı. Sonrasında okul çok kötü ve ortamı çok kötü olduğu için sınıfta kalmak istedim yani bunaliyordum okulda o insanların içinde kalmaktansa açık liseden devam ederim dedim. Şimdi ise açık lisedeyim 2.donem sınavına gireceğim ve pişman mısın diye sorarsanız bilemiyorum. Açık lise kaç yılda biter bilmiyorum hayatım nereye gidecek bilmiyorum sosyal olmak istiyorum çevrem olsun sevgilim olsun istiyorum ama nafile. Şu an 16 yaşıma gireceğim tabii ki sevgili için falan erken diyorsunuz ama kendi kendimi yiyip bitiriyorum. Açık liseden mezun olduktan sonra oyuncu olmak hayalim tabii ki zor ama çok istiyorum tek hedefim o şimdi evde dil öğrenerek değerlendirmek istiyorum vaktimi ama çok büyük depresyondayim çok yalnız hissediyorum bana bir yardım edin. Misal liseyi 19 yaşında bitirdiğim senaryo bile bana ürkünç geliyor geç geliyor bilemiyorum çok takıntılı biriyim her şeye takarım galiba psikolojim bayağı bir bozuk. Bunu yazarken bile ağlama isteği var içimde sanki her şey çok kötü olacakmış gibi hissediyorum çok büyük bosluktayim.