Hocam okulunuzun mantığı değişikmiş eşit ağırlıklar bile son sene tarih görmüyorlar normal şartlarda gelecek sene müfredat değişecek tabii tarihi geçtim de edebiyat olayı çok saçma sayısalcının edebiyatla alakası nedir? Eşit ağırlıktan falan düşünen varsa ayrı ama 12'ye kadar gelmiş hala ne istediğini bilmiyor o kişi sıkıntı büyük. Neyse hocam bu dediklerinizi bu sene yaşıyorum konuda da belirttiğim gibi ben 11'im ama şuan dershane de 12. sınıflarla derse giriyorum ygs öğrencisi gibi olayın az çok farkındayım ama dediğiniz gibi kolay değil eve akşam 20:30' da geliyorum haftanın 3 günü paso o günler aşırı yorgun oluyorum çalışacak derman kalmıyor. Gece kalkayım desem zaten 7 saat uyusan sabah 4 gibi kalkıp o kafayla çalışmak gerekir. Bu en iyimser hali ama gece kalkıp çalışmak zor. Sabah erken saatlerde kalkmaktan daha zor. Ben kararımı verdi gibi geçiş yapacağım.
Şunu da eklemek isterim tamam ing, alm, beden, müzik vb. seçmeli derslerde serbest bırakıyorlar da sınıfta soru çözme ortamı yok. Herkes hep bir ağızdan hedefi olan kişi sayısı 10'u geçmez 25 kişiden kalan 15 kişi rahatsızlık vereeck. En iyi ihtimal Matematik çalışılır o kadar seste ama mat deriside soru sorularak öğrenilen bir ders okulda çok zaman kalmıyor soru çözdürmek için dershane de de aynı şekilde yani bunlar hep dezavantaj ayrıca denemeleri kaçırıyoruz. Dersten sonra gelin diyorlar ben hangi kafayla çözeyim o denemeyi beyin mi kalır akşam 5'te deneme çözmeye.
TEŞEKKÜRLER CEVABINIZ İÇİN