Açık liseye geçmeli miyim?

hsncagan

Decapat
Katılım
8 Mayıs 2021
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şimdi olay şu. Eğer olur da istediğim liseyi kazanamazsam kafamda açık lise okumak var. Bulunduğum şehirde 3 tane adam gibi lise var. Kazanamama ihtimaline karşın alternatif arıyorum, bana en mantıklısı açık lise geldi. Özel istemiyorum, zaten ailem sağ olsun özelden giriyorum sınava, yerel yerliştirmede ise düzgün bir lise yok, neredeyse hepsi 1995'ten önce yapılmış eski liseler ve elle tutulur bir başarıları yok.

Altyapım var ve kendimi isteğimle ders çalışabiliyorum. Sosyal açıdan da bir sıkıntım yok zaten. Farklı yerlerde olsak bile günde en az 1 saat muhabbet ederiz. Yani özetle olurda kazanamazsam açık liseye geçmeli miyim? Altyapım var, dershane ihtimalim var, ortağı olduğumuz ve annemin müdürlük yaptığı bir dershane var. Sizce açık liseye 9. sınıfta itibaren başlayabilir miyim şayet kazanamazsam?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin hayatınız, sizin kararınız...
Eğer cidden adam akıllı eğitim alamayacağınızı düşünüyorsanız, açık lise mantıklı olur dershaneyle beraber.
 
Açık lise zordur dostum. Ama bir gerçek var rahattır aileniz sıkıntı çıkarmaz ise neden olmasın. Ama benim sana önereceğim şey bir ortamı gör ve ona karar ver.
 
24 yasindayim , lise okudum universiteye gittim iki ulkede yasadim hala yurt disinda yasiyorum. Yurt disina ilk ciktigim sene neredeyse eve girmiyordum her gece baska bir yer her gunduz baska bir yer, bana soracak olsan ne zaman en mutlu anlarini yasadin net lise derim. Lise sadece ders degil en guzel arkadasliklarin edinildigi zamandir eger mantikli davranilirsa.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı