noctus
Picopat
Kolay gelsin, yolun açık olsun.Bilmiyorum kursu düşünmedim şuan HTML CSS'i youtube'dan öğreniyorum çoğu şeyini öğrendim zaten pratik yapıyorum
Kolay gelsin, yolun açık olsun.Bilmiyorum kursu düşünmedim şuan HTML CSS'i youtube'dan öğreniyorum çoğu şeyini öğrendim zaten pratik yapıyorum
TeşekkürlerKolay gelsin, yolun açık olsun.
Teşekkür ederim sizede bol şanş30 yaşımda dünyaca ünlü çok büyük bir firmada müdürken istifa edip yazılım öğrenmeye başladım. şu an web tasarım uzmanı olarak bir çok firmaya freelance olarak çalışıyorum. bir çok konuda yaş ya da öğrenimin rolü vardır elbet ama yazılım konusunda çok çalışarak her şeyin üstesinden gelebileceğini unutmamak lazım. çünkü yazılım ömür boyu öğrenmeye dayalı bir meslek, geriden de gelseniz en ilerdeki de hala sizin gibi öğreniyor olacak. severek ve merakla bakıyorsanız bu mesleğe yaparsınız. para, gelecek kaygısı vb için asla girilmemesi vereken bir meslek olduğunu da söylemek isterim. bol şans.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.