Açıldığım kızdan aldığım yanıt

Bir de bu çıktı gerçek hayatta belki 5dk geçirmediğin biri Discord'daki kız/erkek fark etmez açılmak sevgili olmak nedir anlamış değilim :( dostum gerçek hayat böyle değil ona göre. Kız mevzusuna da çok takılma. Cem Yılmaz'ın bir sözü var “çık bir gez ulan” :)

Bir de bu çıktı gerçek hayatta belki 5dk geçirmediğin biri Discord'daki kız/erkek fark etmez açılmak sevgili olmak nedir anlamış değilim :( dostum gerçek hayat böyle değil ona göre. Kız mevzusuna da çok takılma. Cem Yılmaz'ın bir sözü var “çık bir gez ulan” :)

İcraat olmadan iş olmazmış 😳 .

Arkadaşlığını iCloud'u kilitli iPhone telefonlara dönüştürmüşsün çıkar yolu artık yok. Aramıza mesafe koyalım diyen bir kişi erkek/kız fark etmez inceden bir uza git der hissiyatını verir. Kısacası sen bu işten vazgeç.

5 dakika geçirmek değil, 3 aydır arkadaşım...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı