Açılmak veya açılmamak kararsızlığı

Eğlenceli hayatı olan insanlar, diğer insanları çeker. Erkek de kız da.

Bahane üretme. Kız bulamayışını "o kızı" sevdiğin bahanesine sığınarak maskeliyorsun.

Ben kızları istemiyorum gerek yok. Daha once sevgilim oldu ama uzaktan oda umurumda değil. Ne kız eli tuttum ne bir şey sonradan vazgeçtim bir kere oldu oda bitti, gereksiz artık ileride illa olacak diye arkadaşlarımla akıyorum. Düşünceniz saçma bence insanın yüreğini geçiremeyen bir olay var istese bırakır ama adam zorlaniyor ki bizimle dertleşmek istiyor, istese bırakırdı zaten?

Eğlenceli hayatı olan insanlar, diğer insanları çeker. Erkek de kız da.

Bahane üretme. Kız bulamayışını "o kızı" sevdiğin bahanesine sığınarak maskeliyorsun.
Kız bulma niyetim yok benim sen olayı yanlış anlıyorsun. Sevdiğim bir kız var ve onunla sevgili olmak istiyorum. İkinci olarak da kafayı takmadım.

ama adam zorlaniyor ki bizimle dertleşmek istiyor, istese bırakırdı zaten?
Kolunu kırdığında isteyerek iyileştiremezsin. O kolu iyileştirecek şeyler yapman lazım. Kız meselesi de öyle. Adam bırakmak istemiyor. İstese, bunu sağlayacak şeyler yapardı. Hâlen kızı düşünüyor.

Kendinize cidden saygınız bu kadar az mı? :)
onunla sevgili olmak istiyorum
Artık olamazsın. Tren geçmiş.

Kolunu kırdığında isteyerek iyileştiremezsin. O kolu iyileştirecek şeyler yapman lazım. Kız meselesi de öyle. Adam bırakmak istemiyor. İstese, bunu sağlayacak şeyler yapardı. Hâlen kızı düşünüyor.

Benim kendi meselem değil ama adam zorlanıyor bunu böyle diyerek adama bir şey sağlamış olmuyorsun, adam sen kızı unut deyince unutsaydi işimiz kolay olurdu zaten.

Buraya yazılanlara göre konuşuyorsun. Tam detaylı neler olduğunu bilmiyorsun. Bir fikire kapılmışsın devam ediyorsun. Sabit fikirlisin. Tren geçip geçmemesi seni ilgilendirmiyor. Burada moral vereceğine daha çok moral bozuyorsun. Lütfen konuyu takip etmeyi bırakır mısın.

Benim kendi meselem değil ama adam zorlanıyor bunu böyle diyerek adama bir şey sağlamış olmuyorsun, adam sen kızı unut deyince unutsaydi işimiz kolay olurdu zaten.
Buraya yazılanlara göre konuşuyorsun. Tam detaylı neler olduğunu bilmiyorsun. Bir fikire kapılmışsın devam ediyorsun. Sabit fikirlisin. Tren geçip geçmemesi seni ilgilendirmiyor. Burada moral vereceğine daha çok moral bozuyorsun. Lütfen konuyu takip etmeyi bırakır mısın.
Sizin ne kadar naif insanlar olduğunuzu bilmiyorum, bilmem de gerekmiyor. Biraz büyüyün diyorum sadece. Kendinize saygınız olsun. Bunu söyleyince böyle zırlıyorsunuz, çok ilginç.

Kendi hayal dünyanızda iyi eğlenceler o zaman. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı