Bence de acele etmeyin bayadır konuşmuyormuşsunuz arayı kapatın. Tekrar samimi olduğunuz zaman söylersiniz.
Samimi olacak bir ortam yok. Keşke dediğiniz gibi olsa.Bence de acele etmeyin bayadır konuşmuyormuşsunuz arayı kapatın. Tekrar samimi olduğunuz zaman söylersiniz.
Buluşabildiniz mi?Samimi olacak bir ortam yok. Keşke dediğiniz gibi olsa.
Daha buluşmadık. Gelişmeleri yazıcam.Buluşabildiniz mi?
Daha buluşmadık. Gelişmeleri yazacağım.
Arkadaşım, sakin olmalısın. Bu işler aceleye gelmez, önce kızla olan ilişkisini tekrar canlandırmalı kendisi, ihtimalin artması uğruna.Açıl gitsin kaybedecek neyin var alt tarafı 1 tane kız ne olur en fazla reddeder zaten neler görürsün ileride kim bilir bence açıl gitsin.
@TerabyteForever Hocamız doğru söylüyor. Şimdiden "paat" diye söylememeli bence. Uzun zamandır bir araya gelmiyorlarmış. Bu uzun dönemi şu an vakit geçirerek kapatmalı diye düşünüyorum.Açıl gitsin kaybedecek neyin var alt tarafı 1 tane kız ne olur en fazla reddeder zaten neler görürsün ileride kim bilir bence açıl gitsin.
Arkadaşlar dediğinizi anlıyorum fakat onun arkadaş grubuyla benim arkadaş grubum farklı. Vakit geçirme ihtimalimiz yok. Zaten reddedecek diye düşünüyorum. Artık söylemek istiyorum. Bu yükten kurtulmak istiyorum.@TerabyteForever Hocamız doğru söylüyor. Şimdiden "paat" diye söylememeli bence. Uzun zamandır bir araya gelmiyorlarmış. Bu uzun dönemi şu an vakit geçirerek kapatmalı diye düşünüyorum.
Arkadaşlar dediğinizi anlıyorum fakat onun arkadaş grubuyla benim arkadaş grubum farklı. Vakit geçirme ihtimalimiz yok. Zaten reddedecek diye düşünüyorum. Artık söylemek istiyorum. Bu yükten kurtulmak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.