acilonay.com tarafından dolandırıldım!

morteral

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar. Sanal telefon numarası ile doğrulama yapan siteye üye oldum ve 10 TL EFT ile bakiye yükledim. Onu bekleyene kadar da sanal kart ile 10 TL daha yükledim Papara üzerinden. Sonra sanal kartı iptal ettim. Bu şahıslar güya Yemeksepeti telefon doğrulaması ve birçok uygulamanın doğrulamasını satıyor. Ben Yemeksepeti doğrulama satın aldım. Yaklaşık 7-8 kere aldım ve 1 tanesi hariç hepsinde bu numara yemeksepetine kayıtlı dedi. Şu an 1 tanesi kayıtlı demedi ve kod yolladı. Onda ise yaklaşık 20-30 dakikadır sitede onay kodu bekleniyor yazıyor. Desteğe yazdım ama bir sonuç çıkacağını sanmıyorum. Bu arada ödeme sistemi Shopier üzerindeydi. Onu da belirtmek istedim.

Yemeksepeti ilei ilgili dertlerini orada yapacaksın, başka yerden yaparsan böyle olur

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ilk 5 saniyedeki sizsiniz, kusura bakmayın

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı