Adana Demirspor 1 - 1 Fenerbahçe

Ömrümde hakemlere bir kez kötü söz söylemedim. Bu maçı izleyene kadar söylemeyi de düşünmüyordum.

Bu hakemin boğazından geçen her lokma haram. Hakemlikte hata payı olur elbet ama burada ciddi bir şike söz konusu. Bu tür insanlara bir daha maç vermemeleri, insan içine çıkmaya utanmaları lazım.
Düdüğü asılmalı. Hata falan değil bildiğin para almış.

Fenerin verilmeyen golünu görmedim ama çok net Altay'ın kırmızı kartını yemiştir. Yazık. Onun dışında penaltılar doğru, oyunu da çok durdurmadı. Fenerin penaltıları verilmemiş samimi diyorum görmedim doğrudur muhtemelen, ne yazık ki aynı şekilde Gs'yi de dogramistir.
Altay'ın fotoğrafını değil videosunu izleyin o zaman anlarsınız. Galatasaray camiası bildiği en iyi şey olan algıyı bu şekilde yapıyor işte :) Videoyu izleyince aslında bir şey olmadığını görürsünüz. Fenerbahçe'ye karşı verilen 2 penaltı da doğru ama bize verilmeyen 3 tane penaltı var hatta izleseniz gülersiniz o derece yani. Emin olun dünya tarihinde böyle bir şey yok.
Operasyoncular devrede. Ligi bitirtmeyenler nerede ?
Lig temiz :)
@serhatcandev Fanatik Galatasaraylı olarak Ali Palabıyık denen Operasyon Çocuğunun ligden, ülkemizden, hatta Dünya'dan uzaklaştırılıp Mars'a yerleştirilmesini dünya kamuoyunun önüne koyulmasını arz ediyorum.
Sizin gibi insanlar yeter ki :) Bak ne güzel diyorsunuz ama Twitter'da galatasaray taraftarı algı yapıyor her zaman ki gibi.
Güzel maçtı şahsen. İlk 5-10 dakikası güzeldi. Hakem kararları hakkında bir fikrim yok.


Maçı izlerseniz anlarsınız hocam. Fenerbahçe doğrandı resmen.
Hocam öylede ben son 2 maçtır izlemiyorum Fenerin maçını doğru düzgün. Çoğu ruhsuz 2-3 adam sayarım yani mücadele eden.
Maçı izleseniz bu yorumu silmek için her şeyi yapardınız. Çok bile dayandık bu hakem ve var'a rağmen. Emin olun çok mücadeleci bir takımdı bugün Fenerbahçe bunca olaya rağmen. Başka takım olsa maçı salardı.
 
Yok o değil 😃 topu dışarda aldı ya eline. 🥲
Videoyu izlersen öyle bir şey olmadığını görürsün.
Gayet sıkıntısız maçtı. Herhangi bir maç sonrası hakeme çamur atmayan bir fener taraftarına denk gelmek mümkün olmadığı için normal kabul ediyorum yorumları.
Sizin gibi insanlar olduğu sürece bırakın futbolu ülke gelişmez.
 

Geri
Yukarı