Adana Demirspor 1 - 1 Fenerbahçe

Hakemler de hata yapar diye imza başlatan Fenerbahçe birkaç güne açıklama yapar ligi bitirmeyiz diye. Gerçi ligi bitirmeyiz diyen Galatasaray'a da laf etmişlerdi. Ben şike vs. değil de tamamen saha ve VAR hakemlerinin rezilliği olduğu kanısındayım. GS, FB bazında değil anadolu maçlarında bile aynı rezalet oluyor. Hakem refreshment lazım bu lige.
 
Evet az önce Fenerbahçe katledildi. Kokuşmuş bir lig var şu anda. Lig kirli diye ağlayanlar şimdi lig temiz derler. Bu maçı kim izlerse izlesin herkes aynı şeyi söyler. Tek söyleyeceğim budur çok üzgünüm bu ülkenin böyle tutulmuş adamları yüzünden.
Zamanında Galatasaray hakem hatalarından iç yanarken 17 takım bir araya gelip ve onların önderliğini Ali Koç'un yaptığı ''hakemler de insandır, hata yapabilir'' bildirisi imzalayıp hepiniz Galatasaray'ın karşısına geçmiştiniz noldu şimdi yandınız mı baylar?
 
Bir Galatasaraylı olarak Türk futbolunun hakemler yüzünden hiçbir zaman düzeleceğini sanmıyorum. Yazık olmuş. Ek olarak Galatasaray doğrandığı vakit kimsenin sesini çıkarmadığını da eklemek istiyorum.
 
3-3'lük Adana maçında fb'liler palabıyık'ı savunmaktan heba olmuştu. Bugün de o derece müthiş yönetti maçı.
 

Geri
Yukarı