Adana Demirspor 1 - 1 Fenerbahçe

Keşke sadece Türkiye olsa. İşin içine para girince tüm liglerde aynı muhabbet dönüyor. Bir eski futbola bak birde günümüze.
Aynen öyle. Trabzonspor evinde Manchester City deplasmanda Hull City oluyor. Saçmalık işte oyuncular yetenekli, kaliteli ve şampiyonluk yarışına girebilecek de yaşadığı durum komik.
 
Avrupada bu yıl Rennes'in olduğu gruptan lider çıkan Fenerbahçe ne hikmetse STSL'de tökezliyor. Goller iptal, penaltı verilmiyor. Aynen kardeşim lig temiz. :d
Geçen sene de gruptan namağlup çıkan Galatasaray sezonu 13. bitirdi. Yani yine aynı yere geliyoruz. Dün bize bugün size. Tartışmanın anlamı yok.
 
Doğrandıysanız amenna, var mı böyle maçınız? Ali Palabıyık Alanya maçından beri size yaranmaya çalışıyor maşallah. Bu geceki maçtaki kararların hiçbir açıklamsı yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Maçın özetini izledim. Fenerbahçe aleyhine çok ciddi hatalar yapılmış. Adana Demirspor aleyhine de hatalar yok değil ama terazim olsa Fenerbahçe tarafında daha fazla dengesizlik var diyebilirim.

Yalnız buradan belli başlı kurumları Galatasaraylı olarak göstermek çok ilginç. Yakın dönemli olarak Fatih Terim'in birden fazla defa maç cezası almışlığı vardı. Bu ülkenin TFF Başkanı Nihat Özdemir'di. Hakem hataları sadece Galatasaray'a yarıyorsa son derbideki 3-0'lık galibiyetin sorumlusu da mı hakemlerdi?

Ben bu tür fanatizm öğelerinin kişinin bünyesinde çok fazla bulunmaması gerektiğini düşünüyorum. Zamanında Aziz Yıldırım üzerinden Fenerbahçe'ye karşı yürütülen operasyonun çok adice olduğunu her şekilde kabul ederim. Lakin her kötü sonuçtan sonra konunun Galatasaray'a bağlanması çok acayiptir.

Uzun süredir bir şampiyonluk hasreti oluştuğunu görebiliyorum. Bunu da anlıyorum ama o onu suçlasın, bu buna laf etsin derken bunu adı spor olmuyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı