Adata SU650 Alınır mı?

Eskiden üretinlerde alt taraf yeşil üst taraf siyahdı. Yeni üretilenlerde tam tersi. Üründe özellik bakımından değişiklik yoktur. Siteler yeni görseli yüklememişlerdir sadece. Yani hangisinden alırsan al aynı ürün gelecek.

Önerim bütçeni 100 TL zorlayıp 860 Evo almandır. O fiyatla 860 Evo'nun F/P oranı daha yüksek SU650'den.
Evet biliyorum fakat arttırma gibi bir şansım yok şimdilik. Mağlum ögrenciyiz :rolleyes:

Alabilirseniz Samsung alamazsanız Adata diyeyim. Ben şahsen SU650 kullanıyorum.

Hayırlı olsun.
Bügün windows yüklemesi yaptım. Ve ardından test gerçekleştirdim.
Bu hız degerleri normal degil bildiğim kadarı ile?
Ekran Alıntısı.PNG

Anakartım : ECS > H81H3-M4 (V1.0A)
Anakartım bildigim kadarı ile Sata 6Gb/s destekliyor.

Anakart ayarlarım şu şekilde >

k9LOgq.jpg

Ne yapmam gerekiyor bu durumda ?

Bügün windows yüklemesi yaptım. Ve ardından test gerçekleştirdim.
Bu hız degerleri normal degil bildiğim kadarı ile?
Eki Görüntüle 354637

Anakartım : ECS > H81H3-M4 (V1.0A)
Anakartım bildigim kadarı ile Sata 6Gb/s destekliyor.

Anakart ayarlarım şu şekilde >

k9LOgq.jpg

Ne yapmam gerekiyor bu durumda ?
Çözdünüz mü problemi hocam?
Anakartınızda hem sata 3 hemde sata 2 var, siz sata 2 ye bağlamışsınız gibi gözüküyor. sata 3 e bağladıktan sonra hız testini tekrar atma şansınız var mı? bende bu ürünü almayı düşünüyorum.

Çözdünüz mü problemi hocam?
Anakartınızda hem sata 3 hemde sata 2 var, siz sata 2 ye bağlamışsınız gibi gözüküyor. sata 3 e bağladıktan sonra hız testini tekrar atma şansınız var mı? bende bu ürünü almayı düşünüyorum.
Hocam çözdüm evet sata 3 portuna taktıgımda normal değerlere ulaştım. Bununla ilgili şurada bir konuda görsel de var = Adata SU650 Performans Sorunu - Technopat Sosyal

Fakat bana soracak olursanız. 150 tl gibi bir meblağa daha koyup samsung almanızdır. Ürünü aldıktan 4 ay sonra ısınma sorunu yaşadım. Sistem boşta dahi 55 60 ları görüyordu sonrasında bilgisayar hiç görmedi ve garantiye yolladım. Ürün degişikligi yaptılar eşdeğer fiyatta farklı marka bir ürün yolladılar Gıgabyte marka.
Bütün Adata kullanıcıları aynı sorunu yaşamıyor. Birazda şans işi benim gibi sorun yaşayan bir kaç arkadaş gördükten sonra açıkçası tercih etmem artık. Keşke zamanında bir miktar daha koyup samsung modelini alsaydım. Bir iki gün önce gördüm 350 tl civarlarındaydı fiyatı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı