Adata SU650 Alınır mı?

Hocam çözdüm evet sata 3 portuna taktıgımda normal değerlere ulaştım. Bununla ilgili şurada bir konuda görsel de var = Adata SU650 Performans Sorunu - Technopat Sosyal

Fakat bana soracak olursanız. 150 tl gibi bir meblağa daha koyup samsung almanızdır. Ürünü aldıktan 4 ay sonra ısınma sorunu yaşadım. Sistem boşta dahi 55 60 ları görüyordu sonrasında bilgisayar hiç görmedi ve garantiye yolladım. Ürün degişikligi yaptılar eşdeğer fiyatta farklı marka bir ürün yolladılar Gıgabyte marka.
Bütün Adata kullanıcıları aynı sorunu yaşamıyor. Birazda şans işi benim gibi sorun yaşayan bir kaç arkadaş gördükten sonra açıkçası tercih etmem artık. Keşke zamanında bir miktar daha koyup samsung modelini alsaydım. Bir iki gün önce gördüm 350 tl civarlarındaydı fiyatı.
130 tl ye geldi, sıcaklık degerleriniz normal aslında, 650 serisinde herkes hemen hemen aynı sıcaklık değerlerini alıyor ancak sizinki mefta olmuş bu durumda diyecek bir şey kalmadı. ama çoktan sipariş verdim, umarım adata bu sorunu yeni parti üretimlerinde gidermiştir:(
Ayrıca linkteki hız testine baktığımda yazma hızında da bir düşüklük var sizin, aynı cihazla 450-500 arası yazma hızı alanlar da gördüm. adata su650 120gb gt-c ve gt-r olarak 2 ye ayrılıyor sanırım, sizinki hangisiydi hatırlıyor musunuz?

130 tl ye geldi, sıcaklık degerleriniz normal aslında, 650 serisinde herkes hemen hemen aynı sıcaklık değerlerini alıyor ancak sizinki mefta olmuş bu durumda diyecek bir şey kalmadı. ama çoktan sipariş verdim, umarım adata bu sorunu yeni parti üretimlerinde gidermiştir:(
Ayrıca linkteki hız testine baktığımda yazma hızında da bir düşüklük var sizin, aynı cihazla 450-500 arası yazma hızı alanlar da gördüm. adata su650 120gb gt-c ve gt-r olarak 2 ye ayrılıyor sanırım, sizinki hangisiydi hatırlıyor musunuz?
130 tl? sanırım size özel bir fiyat degilse link isterim.😁
Sıcaklık değeri normal değil bence 32 35 derece sabit değer alan adata kullanıcıları varken.
Benim ssd 240gb modeliydi.
Faturada bu şekilde geçiyor. = ADATA SSD 240gb 2.5" SU650 ASU650SS240GTR 520MB/

Okuma/Yazma hızı anlık olarak değişiyor sistem kurulu şekilde ve c diski üzerinde test yaptım ve tek test yaptım. Harici olarak kurulu bir sisteme bağlayıp test yaparsam ancak kesin ve net sonuç alabilirim bence. Biliyoruz ki windows nerde gereksiz şey varsa kafasına göre çalıştırıyor o an arkada ne döndüğünü bilemiyoruz.

130 tl? sanırım size özel bir fiyat degilse link isterim.😁
Sıcaklık değeri normal değil bence 32 35 derece sabit değer alan adata kullanıcıları varken.
Benim ssd 240gb modeliydi.
Faturada bu şekilde geçiyor. = ADATA SSD 240gb 2.5" SU650 ASU650SS240GTR 520MB/

Okuma/Yazma hızı anlık olarak değişiyor sistem kurulu şekilde ve c diski üzerinde test yaptım ve tek test yaptım. Harici olarak kurulu bir sisteme bağlayıp test yaparsam ancak kesin ve net sonuç alabilirim bence. Biliyoruz ki windows nerde gereksiz şey varsa kafasına göre çalıştırıyor o an arkada ne döndüğünü bilemiyoruz.
120GB olanı 130tl.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı