Adata SU650 ASU650SS 120 GB iyi midir?

Arkadaşlar çok teşekkür ederim iptali gerçekleştirdim. Bana önerebileceğiniz marka nedir ben Kingston almayı düşünüyorum iyi midir?

@366490 Kronik sorunlu demek yanlış olur, ama öneremediğim SSD'ler arasında.

Ek olarak şu alınabilir;

Tam olarak hangisini almam lazım dayanıklı ve performans kaybı olmayna bir marka lazım Kingston iyi midir veya Gigabyte?
KINGSTON 120GB SSDNOW A400 SATA3 (500/320MB/S) SA400S37/120G ( BILSKGSA40012001 ) bu iyi midir mesela?

Arkadaşlar çok teşekkür ederim iptali gerçekleştirdim. Bana önerebileceğiniz marka nedir ben Kingston almayı düşünüyorum iyi midir?

A400 alacaksınız büyük ihtimalle, kronik sorunlu olarak geçmiyor ancak sağlık düşme sorunları yaşayanları gördüm. Önermem. HyperX Fury, WD Blue ve Samsung Evo gibi serilere yönelin.
Tam olarak hangisini almam lazım dayanıklı ve performans kaybı olmayna bir marka lazım Kingston iyi midir veya Gigabyte?
KINGSTON 120GB SSDNOW A400 SATA3 (500/320MB/S) SA400S37/120G ( BILSKGSA40012001 ) bu iyi midir mesela?

Gigabyte alın.

A400 alacaksınız büyük ihtimalle, kronik sorunlu olarak geçmiyor ancak sağlık düşme sorunları yaşayanları gördüm. Önermem. HyperX Fury, WD Blue ve Samsung Evo gibi serilere yönelin.

Gigabyte alın.

Peki bana bunların 120 GB SATA 3 SSD hallerinin linkini atma şansınvarmı reis?

240 GB var mı peki böyle 200 TL falan çünkü bütçemi aşıyor reis 190 bile olabilir yani :/

O bütçede 240GB bulman kolay değil, bulsan bile kısa sürede çilesini çekersin.

Şunlara bakabilirsin, istediğin kapasitede de özelleştirirsin;

Zaten arkadaşlar önermiş, ama bir toparlayayım dedim. WD Green ve Kingston A400 de görebilirsin bu bütçede, ama onları tercih etmeni tavsiye etmiyorum.

Yani Gigabyte apacer Kingston WD Green bunların arasında kaldım sence hangisi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…