Adata SU650 ASU650SS 120 GB iyi midir?

Mesajımı düzenledim, kontrol edebilirsin.

SATA 2 ise o performansı alırsınız, nedir o performans?

SATA II (revizyon 2.x) resmi olarak SATA 3Gb/s olarak bilinen arabirim, 3.0 Gb/s' ta çalışan ikinci nesil SATA arabirimdir. Arabirim tarafından desteklenen bant genişliği hacmi 300MB/s' a kadar erişir.

Yani SSD'nin performansını neredeyse yarısı demek bu, yine de gözle görülür bir fark hissedersiniz.

Herhangi bir işleme gerek yok, direkt tak kullan.

SATA 2'nin desteklediği hızları aşamazsın, öyle bir dünya yok :) En fazla saniyede 300MB demek oluyor bu da.
Anladım birisi yazmış usb to sata 3 alırsan usb ye ssd yi bağlayıp 500 mb alırsın demiş ama anlamadım.
Birde gigabyte ssd yi sipariş ediyorum ?
Hangi siteden siparişi vereyim?

Hayır, çeviricilerle olacak iş değil bu. 500MB'a ulaşamazsın.

Belirttiğim siteden sipariş edebilirsin.

Kaç GB almak istiyorsan ona göre özelleştirebilirsin.

Hayır, çeviricilerle olacak iş değil bu. 500 MB'a ulaşamazsın.

Belirttiğim siteden sipariş edebilirsin.

Kaç GB almak istiyorsan ona göre özelleştirebilirsin.

Sence cuma gününü bekleyip İncehesap'tan 240 GB'a WD veya Kingston Gigabyte gibi SSD'ler indirime düşer mi bekleyeyim mi? Yoksa alıp geçeyim mi?

İndirim olduğunu zannetmiyorum o günde. Düzenbazlık yapıyorlar, ben öyle düşünüyorum. Alın geçin.

Büyük bir indirim olmaz bu SSD'lerde.

İndirim olduğunu zannetmiyorum o günde. Düzenbazlık yapıyorlar, ben öyle düşünüyorum. Alın geçin.

Tamamdır. Düzenbazlık konusunda James Donkey 712 kulaklığı aldım 350 TL'den 219 TL'ye düştüm :D 1 dakikada bitti 250 stok vardı.
Ve buradan siparişi versem olmazmı onlarda İzmir'de siparişi veriyorlar Gigabyte GP GSTFS31120GNTD 2.5" 120 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri ve 5 TL falanda indirim kuponum var :D onuda kulalnmış olurum
G.

Gigabyte 120 GB'ta 3D NAND yok sanırım.
G.

@NotCry @292469 dediği gibi Gigabyte alabilirsin. Ben de öneririm.

Gigabyte'ta 3D NAND desteği var mı kanka?
Veya
Birde şunlar var

Gigabyte'ta 3d nand teknolojisi varmıdır ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı