@366490 kronik sorunlu demek yanlış olur, ama öneremediğim SSD'ler arasında.
Crucial BX500 Isınma ve Ömür Sorunları
Sorunsuz kullanan birçok kişi mevcut. Crucial daha dün piyasaya çıkmış bir marka değil. Arkasında NVIDIA'nın RTX 3000 serisinde kullandığı GDDR6X bellekleri geliştiren Micron var. Isınma da ürünün performansını ve ömrünü etkilemediği sürece sorun teşkil etmez. Kaldı ki ülkemizdeki gereksiz...www.technopat.net
Ek olarak şu alınabilir;
![]()
Gigabyte GP-GSTFS31120GNTD SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte GP-GSTFS31120GNTD SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GP-GSTFS31120GNTD SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD özelliklerini incele, 443,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Arkadaşlar çok teşekkür ederim iptali gerçekleştirdim. Bana önerebileceğiniz marka nedir ben Kingston almayı düşünüyorum iyi midir?
Tam olarak hangisini almam lazım dayanıklı ve performans kaybı olmayna bir marka lazım Kingston iyi midir veya Gigabyte?
KINGSTON 120GB SSDNOW A400 SATA3 (500/320MB/S) SA400S37/120G ( BILSKGSA40012001 ) bu iyi midir mesela?
A400 alacaksınız büyük ihtimalle, kronik sorunlu olarak geçmiyor ancak sağlık düşme sorunları yaşayanları gördüm. Önermem. HyperX Fury, WD Blue ve Samsung Evo gibi serilere yönelin.
Gigabyte alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.