Aday ismi netleşiyor

Mansur Yavaş aday olmak istemiyor, Ekrem İmamoğlunun da siyasi yasağı var. E kim kaldı ki Kılıçdaroğlu dışında. Kılıçdaroğlu aday olursa oy vermem diyenler bana göre mevcut düzenden memnun kişilerdir. Ayrıca Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı olursa muhtemelen parlamenter sisteme dönüleceği için zaten cumhurbaşkanının fazla bir etkisi olmayacak ülke yönetiminde, alınan kararlarda vs.. Mevcut düzenden memnunsan Erdoğan'a, değilsen Kılıçdaroğlu'na verirsin bu kadar basit!

Madem genele yaydın ülkede normal olan bir durum yok zaten? İstediğimi seçme hakkım var çünkü Demokrat bir ülkede yaşıyorum Bunu demenin AKP'li bir seçmenden farkı yok. Sen yukarıda yazdıklarımın hiçbirini okumamışsın anlaşılan dostum.

Bak ne yazdım daha 90 nesli ve genç kitleyi bile zar zor ikna edebilirken yaşlı kesimi nasıl 20 yıldır ana muhalefette olan birisinin başındakini seçmeye ikan edeceksin diye. Ülkede sadece genç kesim yaşamıyor büyük bir yaşlı kesim de var ve bunlara kazanma ihtimali diğerlerinden düşük olan başka birisi çıkarsa da ona oy vereceğiz dayı-teyze mi diyeceksin :) Dolar 50 lira olsa da ülke batsa da yiyecek ekmeğimiz kalmasa da yine RTE yine RTE diyen bir kesim var hiç denk gelmemişin anlaşılan.

Bu bahsettiğin yine RTE yine RTE diyen kesim %20 falan. Sen de benim dediğimi okumamışsın. Ben 75 yaşında ömrünün sonuna gelmiş bir insanı desteklemem, kazanacak adayın çıkması önceliktir benim için. Ama bu adam ısrarla çıkarsa ülkenin durumu göz önüne alındığında oy vermek ZORUNDAYIZ. 90 nesli ve yaşlılardan oy alabilecek bir aday olması konusunda hemfikiriz zaten.

Evet Kılıçdaroğlunun yerine Yavaş, İnce veya İmamoğlu'nu istiyoruz ama 2. turda deccal bile olsa Erdoğan'a yine vermem. Türkiye'nin bekası için buna mecburuz, eğer baştaki bir dönem daha yönetirse ülkeyi düzeltmek için 100 yıldan fazla gerekecek o derece geriye gideceğiz.

6'lı değil 16'lı masada kursalar Tayyip beyi destekleyeceğiz. Adamlar masayı yönetemiyor ülke teslim edilse vay haline ülkenin.
Sen ciddi misin ya?

Aday Baris Atay olaydi iyiydi 😮
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mansur Yavaş aday olmak istemiyor, Ekrem İmamoğlunun da siyasi yasağı var. E kim kaldı ki Kılıçdaroğlu dışında. Kılıçdaroğlu aday olursa oy vermem diyenler bana göre mevcut düzenden memnun kişilerdir. Ayrıca Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı olursa muhtemelen parlamenter sisteme dönüleceği için zaten cumhurbaşkanının fazla bir etkisi olmayacak ülke yönetiminde, alınan kararlarda vs.. Mevcut düzenden memnunsan Erdoğan'a, değilsen Kılıçdaroğlu'na verirsin bu kadar basit!
Dostum sıkıntı daha 90 nesli ve Z kuşağının çoğunu ikna edemiyorken nasıl yaşlı kesimi ikna edeceksin ? K.K eğer iyi bir muhalefet yapmış olsaydı 20 seneyi aynı iktidar yönetmemiş olurdu. 2018 yılında kaybedeceğini anladığında Muharrem İnceyi sahaya sür seçim gecesi adama sahip çıkma 5 sene sonra aday ol yok öyle bir dünya.

Kk aday olursa artık şüphem kalmayacak.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-03-03-17-25-25-88_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.jpg
    Screenshot_2023-03-03-17-25-25-88_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 33
Öncelikle ben de RTE'yı ya da herhangi bir partiyi desteklemeyen,yakınlık durmayan biri olarak KK gelirse ülkenin daha zor bir yere gideceğini çünkü KK'nın ve çevresindekilerin ''Bak ya biz nasıl şeyler yaptıkta yine bizi seçmişler.'' kafasında olacakları için ülkenin daha kötü bir hale getirileceğini düşünüyorum.

Ayrıca biraz da AKP'lilerin tarafından bakmak gerektiğini düşünüyorum Erdoğan gelmeden önceki hükümet belli bazı kapalı bayanlara yapılan muameleler belli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı