Aday ismi netleşiyor

Ya millet beyinsel sorunlu mudur nedir anlamıyorum. Mansur ve İmamoğlu belediyeyi bırakmak istemiyorlar, aday olmayacaklar. Bunu idrak etmek bu kadar mı zor. Kılıçdaroğlu'na oyunuzu vermezseniz vermeyin, adamın da çok da şeyindeydi sanki. Adam alır en kötü maaşını oturur. Siz kendi halinize yanın. Verirseniz mi karlı çıkarsınız, vermezseniz mi karlı çıkarsınız hesabını siz yapın. Erdoğan gelirse, hiperenflasyon ve diğer olacaklar zaten kaçınılmaz.

Öncelikle ben de RTE'yı ya da herhangi bir partiyi desteklemeyen, yakınlık durmayan biri olarak KK gelirse ülkenin daha zor bir yere gideceğini çünkü KK'nın ve çevresindekilerin "Bak ya biz nasıl şeyler yaptıkta yine bizi seçmişler." kafasında olacakları için ülkenin daha kötü bir hale getirileceğini düşünüyorum.

Ayrıca biraz da AKP'lilerin tarafından bakmak gerektiğini düşünüyorum Erdoğan gelmeden önceki hükümet belli bazı kapalı bayanlara yapılan muameleler belli.

Nope. Hiçbir durumda ülke bu hale gelmez. Altılı masa mutabakat metnini okumamışsın sanırım. Orada tüm planları var zaten.

Sonra, "kapalı bayan" değil o. "Kapalı kadın" olacak çünkü bayan bir hitap şekli, kadın ise bir cinsiyettir. Olaya AKP seçmeni gözünden bakarsak, kapalı kadınlara yapılan öyle abarttıkları ve ajitasyon yaptıkları kadar bir şey yok.
Ama bu benim kapalılara yapılan şeyleri desteklediğim anlamına gelmez. Neticede onlar da insan.

Ayrıca kapalılar rahat değil demişsin ya, şimdi hiçbir kadın rahat değil. Bir kadının sokakta yürürken başına kötü bir şey gelmesinde hiçbir engel yok. Sonuç olarak eğer altılı masa iktidara gelirse düzeleceğimiz ortada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı