Adblock Korsan Kullanım Sayılmalı mı?

• Konuyu başlatan tugoli
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 153
  • Görüntüleme 10.576
Var.
Reklam olmasa da izleyicisi var.
Eki Görüntüle 923205
O da var mesela. Bunu istesen de anlatamazsın bu ahlak bekçisi arkadaşlara. Eğer haysiyetsiz bir şekilde spor ve bet sitesi, müstehcen reklamlar ve pop-up'lar vermeyip onun yerine daha düzgün Google adsense koyarsan bu sefer de Google'ın tracker'ları devreye giriyor. Hüp hüp verileri çekmeye başlıyor.

Bu arada izleyici falan pek anlamıyorum sen o reklam engelliyicinin ismini ver bana 😀
uBlock Origin.
O da var mesela.
Genelde AdBlock kötüleyen siteler, ne hikmetse, en fazla onlar reklam koyuyorlar sitelerine :D

1615803432753.png

Daha paragraf bitmemiş 2 tane reklam yedim, AdBlock kapatınca.

Google kendi izin veriyor bu tür eklentilere. İstese bu eklentileri kaldırırdı, ama herhangi bir şey yapmıyor. Zaten Adblock gibi eklentilerle anlaşan sitelerde kullanamıyorsunuz. Bu korsana girmez. Sonuçta Google izin veriyor. Biz de diyelim o zaman, Google'da site açma?

Allah razı olsun artık bir taraflarını sallayan bir iki arkadaş görmeyeceğim Allah tuttuğunu altın etsin. 😀
Bana göre ne iyisi uBlock origin Görmek istemediğin şeyleri siteden silebiliyorsun. Mesela ekran paylaşıcaksın .Şifredir falan silebiliyosun gözükmüyor.

Technopat'ta bir taraflarını sallayan kadınlar görmedim ama varsa da inşallah bana denk gelmez 😦.
Bu arada izleyici falan pek anlamıyorum sen o reklam engelliyicinin ismini ver bana 😀
Genel olarak, İnternet trafiği, İnternetin toplu kullanıcılarının genel eylemlerinin adıdır. Trafik izleme araçları, belirli bir siteye veya genel olarak İnternet’e giden trafiği izlemek için kullanılabilir. Web hakkında genel trafik bilgilerini bildiren bir İnternet trafiği izleyicisi ile bir kullanıcı, İnternet trafiğinin neresinde yüksek veya yavaş olduğunu ve dünyanın hangi bölgelerinde korsanların İnternet saldırıları yaşadığını belirleyebilir.
(bu sitede bu şekilde açıklanmış)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı