Adil kullanım kotası kalkacak mı ?

İmza filan bos isler. İmza atarak destek veremezsin, en iyi desteği "kullanmayarak" verirsin.
Madem şikayetçisin kapattırırsın internetini, kota iyileştirmesi yapılana kadar telefondan kullanırsın interneti.
Her destek veren imza yerine böyle yaparsa doğal olarak kotayı yükseltmek zorunda kalırlar, tabi inat edip yapmazlarsa batarlar bukadar basit.

En doğru çözüm dediğin ama kimse böyle bir yükün altına girmek istemez. İnternet artık çoğumuzun eli ayağı gibi oldu. Şahsen benim dışımda yaklaşık 1 milyon kişi aynı eylemi yapmazsa bu fedakarlığı yapamam. Ama herkes anlaşıp böyle bir davranışta bulunur da bir anda bu kadar abone kaybederlerse sudan çıkmış balığa dönerler.

AKK uygulaması yanlış değil, yanlış olan 3Mbit gibi komik hızlarla cezalandırılmamız ve bu kadar yüksek tarifeler ödememiz. Yapılması gereken şey kota iyileştirmesi. Anomali'nin dediği yöntem de mantıklı.
 
Dış ülkelerdeki insanların çoğu orjinal oyun alıyor. Torrent kullanmıyorlar. Bizde niye var dersen otur 2 dakika düşün derim.
Hayatımda bu kadar saçma sapan bir düşünce görmedim. Sadece torrent için mi istiyoruz biz bunu. Öğrenci evlerinde bir evde 4 insan yaşıyor. 4 telefon 4 PC, tablet v.s. Zaten herkes güncelleme ve film dizi izlese geçiyor. Köstek olucağına biraz destek ol.
 
Son düzenleme:
Harbiden bana da saçma geldi Torrent için AKK mi olur. :D
Madem AKK koyuyorsun alt yapını hızlandır da bir anlamı olsun. Upload hızını yükseltemediler henüz AKK mi kalkacak.


Not eklemek yakışır aslında bu konuya: Paran varsa eğer kota sana işlemiyor. 200 GB AKK kotalı bir paket satın alırsın. Kotan bitincede AKK kaldırıp kullandığın ücreti ödersin. Al sana sınırsız AKK <3
 
Arkadaşlar kısa ve net verdiğimiz parayla rezil oluyoruz akk denen lanet şey Türkiye'den kalkacak'mı yoksa babamız fabrikatör olup aylık 200 tl vermesi'mi lazım ? Neden akk diye bir uygulama var ne için dış ülkelerde olmayan şeyler bizde var neden ? :kızgın::kızgın::cry:
Hocam bence bu durum çok iyi, mesela bizim ülkemizde koyun var ama diğer ülkelerde yok. Koyun olması çok sıkıntı, eğer koyun çok olmasaydı AKK falan hiçbiri olmayacaktı.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı