75 GB'lık AKK'mi geçmiş, hatta 150 GB'lık bir kullanıma ulaşmış olmama rağmen internet hızım hala 24 Mbps. İnternette aynı durumda olan kişiler de var.
Arkadaşlar Türk Telekom'un yaptığı bir yorumda gördüm. Şu anda hiç kimsede AKK yok. Telekomun AKK için şu anda çok büyük bir çalışması var. Yakın zamanda bunu duyuracaklar imiş.. Yani anlayacağınız bir kaç hafta kimsede AKK yok. Açıklamadan sonra Belki AKK'lar 500 KB'ye çekilebilir. Belki kalkabilir. Belli değil.
Türk Telekom Facebook sayfasına gir. Orada Türk Telekomun yaptığı yorumları oku.Bi bendemi aynıhangi şehirde oturuyorsunuz merak ettim.
Kaynak varmı hocam ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.