Adil Olmayan Adil Kullanım Kotası kalkıyor olabilir!

66 GB kullandım AKK 75 GB'lık yani daha bitmedi internet yavaş bide AKK bitse sanırım interneti kesicekler Türk Telekom kullanıyorum ve hız 16 Mbps e kadar diyor ama hep 5 Mbpslerde geziyor AKK bitincede 1 e düşüyor rezillik.

Ben ilk haftada doldurmuştum ama şuan baktım ayın 20'si olmuş tekrar tam hıza çıktı. İlginç gerçekten. Darbe girişimiyle alakası olması ihtimali nedir? Çünkü bundan 2-3 gün önce 2.90'larda sürünüyordum.

Arkadaşlar Türk Telekom'un yaptığı bir yorumda gördüm. Şu anda hiç kimsede AKK yok. Telekomun AKK için şu anda çok büyük bir çalışması var. Yakın zamanda bunu duyuracaklar imiş. :LOL:. Yani anlayacağınız bir kaç hafta kimsede AKK yok. Açıklamadan sonra Belki AKK'lar 500 KB'ye çekilebilir. Belki kalkabilir. Belli değil.

Bi bendemi aynı :( hangi şehirde oturuyorsunuz merak ettim.

Arkadaşlar Türk Telekom'un yaptığı bir yorumda gördüm. Şu anda hiç kimsede AKK yok. Telekomun AKK için şu anda çok büyük bir çalışması var. Yakın zamanda bunu duyuracaklar imiş. :LOL:. Yani anlayacağınız bir kaç hafta kimsede AKK yok. Açıklamadan sonra Belki AKK'lar 500 KB'ye çekilebilir. Belki kalkabilir. Belli değil.

Kaynak varmı hocam ?

Darbe girişimi nedeniyle(muhtemelen) bana türk telekom hattından 500MB internet, 100DK konuşma verdiler. Ayrıca TTnet kuzenimin internetinde AKK aşmama rağmen tam gaz devam. Teşşekkürler :)

AKK saçma demiyorum, Eyvallah yapsınlar. Ama 1 Mbit'e düşürmesinder. 16Mb ise bunu 14 yada 12'ye düşürsünler. Ama gidipte 1 Mbit'e düşürmek çok saçma. Upload'a gelince onunda artması lazım. Ayrıca Türk Telekom teknolojisini geliştireceğine alt yapısını düzeltse daha güzel olur bence.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı