Adolf Hitler neden kötü oldu?

EHakgdAXYAAu2Sk.jpg

Al güzel zoomer kardeşim benim anlıyacağın şekilde.
 
Ailesi çok sorunluymuş. Babası çok baskıcı ve kontrol manyağı biriymiş. Çocukluğu kötü şartlarda geçiyor bu yüzden. Abisi de evden kaçınca daha da kötü oluyor. Bana kalırsa mükemmel bir resim yeteneği var. Eğer okula seçilseydi dünyaca ünlü bir ressam olabilirdi. Okula seçilmemesi son adım oluyor ve içindeki ırkçılık yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Sadece 1 oy fark ile partisi başa geçiyor ve katliam başlıyor. Engellileri, düşük IQ'ya sahip insanları, eşcinselleri ve herkesin bildiği üzere Yahudileri ve Yahudi kökenli olan herkesi öldürüyor. İnsancıl şekillerle değil hem de. Gaz odalarında, kurşuna dizerek, yakarak, deney yaparak vs. Deneyleri, özellikle ikiz çocuklar üzerinde yaptığı deneyler çok acımasız. Günümüzde Polonya'da bulunan Auschwitz isimli kampta yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 2 milyon Yahudi öldürülüyor. Büyük çoğunluğu gaz odalarında Zyklon B gazı ile. Asıl amacı üstün Alman ırkı olan "Aryan" ırkını ortaya çıkarmak. Ona göre bu ırk sarışın, masmavi gözlüymüş. Tarihi kazanan taraf yazar, bunu da unutmamak gerek. Hitler'in soykırım yaptığı bir gerçek. Fakat günümüz kaynaklarında anlatılan kadar devasa sayılarda mı, bilemiyoruz. Eğer holokost hakkında temel bilgileri almak isterseniz aşağıdaki siteyi öneririm.
Bu anlattığım çok özet bir şekilde. Altında bir sürü olay yatıyor. Kitap okumadan anlaman zor.

Bu da çizdiği resimlerden bazıları.
 
Eki Görüntüle 921050
Al güzel zoomer kardeşim benim anlıyacağın şekilde.

Senin attığın herkesin attığından daha anlamlı geldi.
Burada soracağına aç kitap oku, ya da okumayı öğren. Bir de kalkmış kısa kesip anlatın falan yazmış; bu IQ yüzünden memleket bu halde.

Sana hakaret etmek istiyorum ama burada yasak kitap alacak bütcem yok ve kötü bir şey demek istemedim kısa kesip anlatır mısınız dediğimde bir sürü site gezdim ve devasa yazıyla doluydu lütfen bu kadar cahil olma.
 

Dosya Ekleri

  • indir.jpg
    indir.jpg
    11,6 KB · Görüntüleme: 47
Ailesi çok sorunluymuş. Babası çok baskıcı ve kontrol manyağı biriymiş. Çocukluğu kötü şartlarda geçiyor bu yüzden. Abisi de evden kaçınca daha da kötü oluyor. Bana kalırsa mükemmel bir resim yeteneği var. Eğer okula seçilseydi dünyaca ünlü bir ressam olabilirdi. Okula seçilmemesi son adım oluyor ve içindeki ırkçılık yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Sadece 1 oy fark ile partisi başa geçiyor ve katliam başlıyor. Engellileri, düşük IQ'ya sahip insanları, eşcinselleri ve herkesin bildiği üzere yahudileri ve yahudi kökenli olan herkesi öldürüyor. İnsancıl şekillerle değil hem de. Gaz odalarında, kurşuna dizerek, yakarak, deney yaparak vs. deneyleri, özellikle ikiz çocuklar üzerinde yaptığı deneyler çok acımasız. Günümüzde Polonya'da bulunan auschwitz isimli kampta yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 2 milyon yahudi öldürülüyor. Büyük çoğunluğu gaz odalarında zyklon b gazı ile. Asıl amacı üstün alman ırkı olan "aryan" ırkını ortaya çıkarmak. Ona göre bu ırk sarışın, masmavi gözlüymüş. Tarihi kazanan taraf yazar, bunu da unutmamak gerek. Hitler'in soykırım yaptığı bir gerçek. Fakat günümüz kaynaklarında anlatılan kadar devasa sayılarda mı, bilemiyoruz. Eğer holokost hakkında temel bilgileri almak isterseniz aşağıdaki siteyi öneririm.
Bu anlattığım çok özet bir şekilde. Altında bir sürü olay yatıyor. Kitap okumadan anlaman zor.

Bu da çizdiği resimlerden bazıları.

Deneyelerden birini ekleyim dedim 2 dünya savaşı ile uçaklar 500 km/sa kadar çıkınca G kuvveti kavramı o zaman meydana çıkmıştı ve yahudileri basınç odalarında kaç G dayana bileceklerini ölçüyorlardı.
 

Geri
Yukarı