Adresime Türk Telekom fiber internet geliyor!

Ben Superonline 1000MBIT kullanıyorum? TurkNet'e baktigimda burada servisleri yoktu cunku.
Superonline'nın sunduğunu unutmuşum ama insancıl bir fiyat olacağını zannetmem. Parayı verdikten sonra hepsi verir ama önemli olan adam akıllı fiyatta satmak. Şuan 1000 Mbps'yi insancıl fiyatta sunan tek şirket Türknet.
 
Superonline'nın sunduğunu unutmuşum ama insancıl bir fiyat olacağını zannetmem. Şu an 1000 Mbps'yi insancıl fiyatta sunan tek şirket TurkNet.

İnsancil fiyat konusunda haklisiniz. Superonline'a ilk 3 ay 499, sonra 9 ay 999 odeme taahhüdü verdim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ayrica turknet uzerinden sorgulama yapinca bana en fazla 75 verirken ayni adreste superonline nasil 1000mbit verebiliyor, halen anlamis degilim :)
Çok yüksekmiş fiyatı. Bir de kaç Mbps upload alıyorsunuz? Türknet 150 Mbps upload sunuyor.
bak upload konusunda haklisin. 20mbit upload uzeri goremedim su ana kadar
 

Dosya Ekleri

  • Screen Shot 2020-11-03 at 7.13.55 PM.png
    Screen Shot 2020-11-03 at 7.13.55 PM.png
    262,5 KB · Görüntüleme: 73
ayrica turknet uzerinden sorgulama yapinca bana en fazla 75 verirken ayni adreste superonline nasil 1000mbit verebiliyor, halen anlamis degilim :)

bak upload konusunda haklisin. 20mbit upload uzeri goremedim su ana kadar
Hocam Türknet Türk Telekom altyapısında en fazla 100 Mbps veriyor. Size bu altyapıda 75 verebiliyormış. Benim dediğim 1000 Mbps Türknet'in kendi fiber altyapısında sunuyor. Şuan çok az yerde var bu altyapı. Bende o şanslı kişilerdenim.
 
Hocam TurkNet Türk Telekom altyapısında en fazla 100 Mbps veriyor. Size bu altyapıda 75 verebiliyormış. Benim dediğim 1000 Mbps TurkNet'in kendi fiber altyapısında sunuyor. Şu an çok az yerde var bu altyapı. Bende o şanslı kişilerdenim.

Oo o zaman hayirli olsun :) ben Türkiye'ye daha yeni geldigimden dolayi daha hangi servis iyi, hangisine guvenilir bilemedigimden Superonline dediklerinde e tamam dedim aldim. Bakalim 1 yilin sonunda TurkNet buraya servis vermeye baslarsa onlara gecerim artik.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Ipares Twitter pek etkili değil açıkçası.

Hangi mail adreslerini kullandın umit. Onal, ozelmusteriyoneti mi?

Umit. Onal değil ki. Umitonal.
Ozelmusteriyonetimi hizmet numarası istiyordu verdim. Babamın üzerine kayıtlı diye babamı aramışlar o da açmamış :(
ama Umitonal'a yaklaşık 3-4 kez talepte bulunmuşumdur. Ama en üst detayına kadar söyledim yani ilçe müdürlüğüne gidip bırakacağım dilekçeyi oraya bıraktım diyebilirim.

Çok da heveslenmeyin... Bizim mahallede Vodafone'nin kendi altyapisi var ustelik 1 gigabit fiber destekliyor yani Türkiye'de kac tane mahalle de 1 gigabit altyapi destegi vardirki? Ona ragmen firmalarin cimriligi yuzunden 50Mbit Fiber'i 94TL'ye kullaniyorum :(

Vodafone'un evde internet hizmeti ile Türk Telekom'u kıyasladığınızda arada dağlar gibi bir fark var ama.
 
@Ipares hayırlı olsun daha bizdekinde haber yok 😡. 37 villaya VDSL bağlayıpta üstüne düşük bir hız destekliyor. 100 Mbps desteklese beklerim biraz daha da 36 Mbps alıyorum hız testinde tam bir kanser cidden. Sitedeki en yüksek hızda bende bir de :D.
@Ulunay Yusuf kıraça tweet atsam komşunun başvuru durumunu öğrenebilir miyim? Sıkıştırcam cidden artık dün 4 kere oyundayken internet kopup durdu. Sabahlinde modemi kapatıp açtım. CRC hatası 5 dk 10000'lere fırladı. Şu an halihazırda 8 Mbps upload alıyorum ama yine de berbat.
 
@Ipares hayırlı olsun daha bizdekinde haber yok 😡. 37 villaya VDSL bağlayıpta üstüne düşük bir hız destekliyor. 100 Mbps desteklese beklerim biraz daha da 36 Mbps alıyorum hız testinde tam bir kanser cidden. Sitedeki en yüksek hızda bende bir de :D.@Ulunay Yusuf kıraça tweet atsam komşunun başvuru durumunu öğrenebilir miyim? Sıkıştırcam cidden artık dün 4 kere oyundayken internet kopup durdu. Sabahlinde modemi kapatıp açtım. CRC hatası 5 dk 10000'lere fırladı. Şu an halihazırda 8 Mbps upload alıyorum ama yine de berbat.

Vallahi geçmiş olsun ne diyeyim. Ama o dünki kopma sadece sende değil Türkiye genelinde herkeste vardı.
Dün yapılan bir siber saldırı yüzünden olmuş diyorlar ve olay yaşandığı sırada canlı haritaya baktığımda Türkiye'ye 1 dakika içerisinde 189 tane saldırı yapılmıştı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı