ADSL'den VDSL'e geçiş sonrası internetimin hızı düştü

• Konuyu başlatan Zacsha
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.328

Zacsha

Hectopat
Biz birkaç hafta önce Türk Telekom ADSL internetten VDSL'ye geçmiştik fakat bu son 2 gündür hızda ciddi bir düşüş var. Valorant'ta İstanbul'da 10 ms alırken şimdi 30 ms alıyorum. Frankurt 2 ve Paris 1'de oynuyordum fakat şu an ikisi de 100 ping üstü. Upload 3.75 hızlarında takılıyordu ama şimdi 1.50. eski ADSL'den farkı yok. Türk Telekom'u aradık ve sorduk fakat bir sorun olmadığını söylüyorlar. Yardım edebilecek var mı, ne yapabiliriz?

Not: Kablosuz bağlanıyorum ve 3-4 haftadır VDSL çok iyiydi sadece son 2 gündür ciddi bir düşüş var.

Merhabalar. Hayırlı günler.
hat değerlerinizi paylaşabilirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Ve santral veyahut port değişimi olmuş olabilir mi?
Oturduğunuz şehir nedir?
Türk Telekom müşteri hizmetleri size hiçbir şekilde yardımcı olmaz.
Şehirinizin Türk Telekom müdürlüğüne gidin orada derdinize deva olurlar.

Artı -3 Eksi
Merhabalar. Hayırlı günler.
hat değerlerinizi paylaşabilirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Ve santral veyahut port değişimi olmuş olabilir mi?
Oturduğunuz şehir nedir?
Türk Telekom müşteri hizmetleri size hiçbir şekilde yardımcı olmaz.
Şehirinizin Türk Telekom müdürlüğüne gidin orada derdinize deva olurlar.

Türk Telekom'dan ADSL, Netspeed VDSL 35 Mbps paketine geçiş yaptık ilk gün kopma sorunları yoktu ertesi gün 1 tane daha sonra daha fazla oldu şu an günde 15 kez kopma yaşamışım aradığımda da kutuya olan uzaklığınız çok fazla diyorlar kutuya uzaklığım sitelerinde 475 onların bana söylediği 530 Antalya da oturuyorum yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• IMG-20211207-WA0021.jpg
    IMG-20211207-WA0021.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 61
Türk Telekom'dan ADSL, Netspeed VDSL 35 Mbps paketine geçiş yaptık ilk gün kopma sorunları yoktu ertesi gün 1 tane daha sonra daha fazla oldu şu an günde 15 kez kopma yaşamışım aradığımda da kutuya olan uzaklığınız çok fazla diyorlar kutuya uzaklığım sitelerinde 475 onların bana söylediği 530 Antalya da oturuyorum yardımcı olur musunuz?
NetSpeed varsa kopma var. Bende hat değerlerim sağlam olmasına rağmen günde 4-5 kere kopuyor.

Netspeed varsa kopma var. Bende hat değerlerim sağlam olmasına rağmen günde 4-5 kere kopuyor.

Hocam şimdi ben komşumu Netspeed'e geçiriyorum onun kutuya uzaklığı 127 metre 77 Mbps destekliyor eğer Onda'da problem olursa sorun %90 Netspeed kaynaklı o zaman emin olup farklı bir firmaya geçebiliriz 6 gün sonra belli olacak her şey...
TurkNet'i tercih etmek istemiyorum müşteri hizmetleri yüzünden Comnet veya GIBIRNet düşünüyorum...

Hocam şimdi ben komşumu Netspeed'e geçiriyorum onun kutuya uzaklığı 127 metre 77 Mbps destekliyor eğer Onda'da problem olursa sorun %90 Netspeed kaynaklı o zaman emin olup farklı bir firmaya geçebiliriz 6 gün sonra belli olacak her şey...
TurkNet'i tercih etmek istemiyorum müşteri hizmetleri yüzünden Comnet veya GIBIRNet düşünüyorum...
Ben de bu spam aramalar olacak diye istemiyorum. NetSpeed kopma yapmasa iyiydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı