Aerocool Cylon 500W 80+ Alacaklara Tavsiyem

Bunun bir üst aşaması zaten Custom sıvı soğutma kurmak

Konu dağıldı. Sahibine özür. İstemsiz şekilde de devam ediyorum.

Custom sıvı soğutmaya hem güncel kur ile hem de zamanım olmamasından dolayı malesef baya bir erteliyorum. Yoksa can atmıyor değilim.

Hocam bu kasa yakında havalanabilir üzerine ağırlık koy derim ben.

Bu PSU'yu tek başına almayın. Sinerji'den Aerocool Cylon Mini 80+ 500W Bundle'ının içinde bu PSU'dan var (Distribütör Akortek'ten teyit ettim) ve 100TL kara geçmiş oluyorsunuz.

Bu PSU'yu tek başına almayın. Sinerji'den Aerocool Cylon Mini 80+ 500W Bundle'ının içinde bu PSU'dan var (Distribütör Akortek'ten teyit ettim) ve 100TL kara geçmiş oluyorsunuz.
O kasayı çok araştırdım ısınıyor demişler, dark guardian aldım Mesh panel.

Beyler benden de özür, size sorum olucak. Bu kasa ve fan işlerine girdiniz konuya bakarken gözüme çarptı.

şu kasa nasıldır? var mı forumda kullanan birileri? ikinci sorum ise yıl sonu PC toplucam Ryzen 5 3600 + 1660Ti düşünmekteyim. Bu kasayı da düşünüyorum 550watt psu rahatlıkla besler mi?

O kasayı çok araştırdım ısınıyor demişler, dark guardian aldım Mesh panel.
Bende var, ısınmıyor. Aşağıda kocaman hava boşluğu var. Ama birkaç sorunu var, birincisi toz çekiyor. Güç kaynağı toz filtresi değiştirilerek ve ön-arkaya toz filtresi ilave edilerek bu sorun çözülebilir. Diğer sorun, montaj zor. Üçüncüsü de kasa özellikle kışın hacmin küçüklüğünden dolayı biraz buhar yapabiliyor.
O kasa başka bir sitede 630 liraydı oradan al alacaksan. Kasa fiyatına göre iyi, PSU'su da (VS Gri Ünite) Tier olarak CM Elite V3, Aerocool VX Plus, Silverstone Essential ve Thermaltake Litepower gibi rakiplerine göre biraz daha iyi.

o zamana ne olacağı belli olmaz. Bu kasa geçen gün 650W psu sanırım beraber 500TL'YE satıldı 550W'da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…