Daha fazla
212'ye neden bakıyoruz hocam onu anlayamadım tam olarak.Odaklanmamız gereken şey soğutucu performansı ise hangi işlemci olduğu fark etmez, tüm soğutucuların aynı koşullarda ve işlemcide test edilmesi yeterlidir. Sadece 2600x üzerinde yapılan bir test belki tek tük vardır karşılaştırma ise muhtemelen yoktur. Attığım linkte test prosedürü de yer alıyor, gerekirse Google Translate yardımıyla inceleyebilirsiniz.
Düzeltme: Cümleyi tekrar düzenledim, kafam başka yere gitmiş, soğutucu performansından bahsediyorum yanlış anlaşılma olmasın. Yani siz önce 212 ile Wraith Spire arasındaki farka sonrada P7-L240 ile 212 arasındaki farka bakmalısınız işlemciden bağımsız olarak.
Ayriyeten şimdi o teste bakılırsa stock hızı olarak 4.2GHz hızında 60 derece olmuş stres testinde, 0.4GHz daha overclock yapmış 4.6GHz hızına ulaşmış ve 77 derece olmuş yani benim R5 2600X işlemcimin de aynı şekilde olacak dimi 3.6GHz hızında 60 derece olacak ve 4.0GHz hızında 77 derece olacak doğru mudur?
Yani ben işlemciyi bu sıvı soğutucuyu bile alsam stabil sıcaklıklarla 4.2GHz hızına çıkartamıyorum yani?
Bilmiyorum anlatabildim mi ama, biraz karışık oldu anlatma konusunda pek iyi değilimdir, anlamışsınızdır umarım.
Hocam çıkıyor mu yani termal macun soğutucuların içinden?Önce hangi soğutucuyu alacaksan beraberinde gelen kendi macununu kullanırsın. Eğer iyi sonuç alamazsan o zaman Grizzly Kryonaut alırsın.
Ayriyeten sıvı soğutucu için sıvı falan alacak mıyım?
Son düzenleme: