J.Shelby Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2019 #1 Piyasada gördüğüm ve gözüme çarpan iki güç kaynağı arasında kaldım. Birisi 80+ sertifikalı, diğeri ise Aerocool marka değerli ürünler bunlar: AEROCOOL 500w Vx Plus Ae-vxp500 12cm Fanlı Power Supply Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL AEROCOOL 500w Vx Plus Ae-vxp500 12cm Fanlı Power Supply yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Piyasada gördüğüm ve gözüme çarpan iki güç kaynağı arasında kaldım. Birisi 80+ sertifikalı, diğeri ise Aerocool marka değerli ürünler bunlar: AEROCOOL 500w Vx Plus Ae-vxp500 12cm Fanlı Power Supply Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL AEROCOOL 500w Vx Plus Ae-vxp500 12cm Fanlı Power Supply yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
KS KS J.Shelby Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2019 #31 Pek tartışacak bir şey kalmadı gibi Litepower alıp uzun uzun kullanacağım.İndirim ile 260 TLye aldım Artı 0 Eksi