12 15 yapFullbody antrenman yapıyorum. Her harekette 4-5 tekrar çıkacak ağırlıkta giriyorum. Ayrıca 4 set yapıyorum hareket başına. Böyle çalışmam doğru mudur?
Yeni değilim 1 seneye yakın olucak. 3 gün spor yapabildiğim için fullbody yapıyorum sadece.İlk ay başladıysan 12-15 tekrar aralığında çalış.
1 senedir yapıyorsanız bu spordan artık kendinizi ve anlamanız lazım ve kendi kendinizi yönlendirmeniz lazım, hala ne yapacağınıza dair fikriniz yok ise bunu hobi olarak yapıyorsunuzdur, bu takdirde istediğiniz gibi zevkli olacak şekilde çalışınız sizin amacınız kas kazanımı değil, eğlence olacaktır.Yeni değilim 1 seneye yakın olucak. 3 gün spor yapabildiğim için fullbody yapıyorum sadece.
Full boyd yerine split yapın bence zaten 1 senede yeterince gelişme sağlamışsınızdır .Yeni değilim 1 seneye yakın olucak. 3 gün spor yapabildiğim için fullbody yapıyorum sadece.
Peki böyle yapsam kaldırdığım ağırlıkta artış olur mu?12 tekrar en ağır gir. Sırt hareketlerinde 8-9 tekrar da olur.
Hocam 3 gün yapabildiğim için 3 günlük splitin verimli olacağını düşünmüyorum. Çünkü bölgeleri haftada 1 çalışıyorsun.Full boyd yerine split yapın bence zaten 1 senede yeterince gelişme sağlamışsınızdır .
Ağırlıkta artış olabilir.Peki böyle yapsam kaldırdığım ağırlıkta artış olur mu?
Peki split program uygularsam tekrar sayıları kaç olmalı?Ağırlıkta artış olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.