xAhm3t
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, spor yapmaya karar verdim ancak nerede yapacağıma karar veremedim. Yaşadığım ilçede salonun aylık fiyatı 1000, üç aylık fiyatı ise 2700 lira. Buna karşılık olarak evde kendime ayarlanabilir ağırlık seti ve ayarlanabilir bench sehpası alma fikrine kapıldım ikisinin toplam fiyatı yaklaşık 3000TL civarında. Ağırlık seti için aklımda şu anlık 2 adet var (aşağıya link bırakacağım) ancak sizlerden de öneri bekliyorum, teşekkür ederim.
1. set: Fitset 108 kg Z Barlı Halter Seti Ve Dambıl Seti Ağırlık Fitness Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
2. set: Mocca Style 68 Kg Z-barlı Megaset Halter Seti Ve Dambıl Seti, Uzun Bar 150 Cm Ağırlık Seti ,fitness Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
3. set: Fitset 68 kg Z Barlı Halter Seti Ve Dambıl Seti Ağırlık Fitness Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
1. set: Fitset 108 kg Z Barlı Halter Seti Ve Dambıl Seti Ağırlık Fitness Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
2. set: Mocca Style 68 Kg Z-barlı Megaset Halter Seti Ve Dambıl Seti, Uzun Bar 150 Cm Ağırlık Seti ,fitness Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
3. set: Fitset 68 kg Z Barlı Halter Seti Ve Dambıl Seti Ağırlık Fitness Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Son düzenleyen: Moderatör: