Bedelli yapanlara galiba 1 ay askerlik koymuşlar. Sesli olsun diye askere gitmiyor. Vatan görevi için gidiyor. Askere gidiyorsan zaten kimseden orda çekinmessin normal olarak.
Askere neden gidiyorsunuz? Kaç yaşındasınız? Üniversiteye gittiniz mi? Ben borca girerim kredide çekerim gitmem. Bedelli yapmak en iyisi. Üniversite okuyorum rahatım şimdilik.
Selamlar arkadaşlar. Ağustos'ta askerim ve oldukça endişeliyim çünkü ben sessiz sakin bir insanım askerdede serseri tipli insanların olduğunu duydum ve alt devrelere eziyet edildiğini duydum özelliklede acemilere sizce askerde bu tarz insanlarla karşılaşırsam nasıl bir yol izlemeliyim? Kavga etsem askerliğim uzayabilir. Bana bir akıl verin askere giden arkadaşlar.
Millete neden askerliği ve Vatan'i görevi kötülüyorsun? Şu an rahatsan askerler ve Vatan'ı koruyanlar sayesinde.
Vatan görevi için gitmek zorunda.
Vatani görev ama devletin başındakiler nedense hep bedelli yapmış ! Her insanın ruhu el vermez böyle ortamlara.Vatan görevi için gitmek zorunda. Komutanlar nasıl orda bilmiyorum tabi. Kavga falan bulaşma öyle şeylere. Sabırlı olman gerekir. Dünyanın en zor işlerinden insanlarla uğraşmak. Allaha emanet mümin kardeşlerim.
Bedelli yapsan bile sana 1 ay boyunca zorunlu olarak eğitim veriyorlar. Çürük raporu almadığın sürece o askerlikten kaçışın yok haberin olsun.Teoride öyle. Okumazsa tabii ki gitmek zorunda. Mesela ben okuyorum ve gitmeyeceğim. Beni kimse yargılayamaz. Kimseyi de ilgilendirmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.