"Ahbap Platformu" ne kadar şeffaf?

Yıllardır diyanet başta olmak üzere diğer kurumların topladığı, derneklerin topladığı kurban bağışları falan nereye gitti kimse bilmiyor. Onlara güveneceğime Haluk abiye güvenirim daha iyi.

Millet yardım topluyor, bunlar sosyal medyadan engelliyor, yazık çok yazık, sonra no siyaset derler.
Daha da şeffafları var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha da şeffafları var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Eki Görüntüle 1663022
Akut'u da böyle böyle bitirdiler. Aklı evveller adam olacak belgesiz konuşmayacak. Başlatmasınlar iddialarına çok sorumlu vatandaşsanız, gereğini hukuki yoldan yapın, burada boş algı yaratıp duruyorlar. İnsanların canı gitmiş. Konuşuyorlar.

Bunlar dökülüyor ya, neyi kusacaklarını şaşırdılar.

Parayı kendi ceplerine indiriyor olsalar ufak bir pay ile olaydan sıyrılabilirler. Ne hukuki yolundan bahsediyorsun?

@RFKaya Laubali yazamayan şahıs. Anladın mı? Polis asker göremedik diyen de ispat edecek, şeffaf mı sorusunu soran da o sorunun altından trollük yapmayacak. Haydi işine.

Daha da şeffafları var.

Eki Görüntüle 1663022
Akut'u da böyle böyle bitirdiler. Aklı evveller adam olacak belgesiz konuşmayacak. Başlatmasınlar iddialarına çok sorumlu vatandaşsanız, gereğini hukuki yoldan yapın, burada boş algı yaratıp duruyorlar. İnsanların canı gitmiş. Konuşuyorlar.

Bunlar dökülüyor ya, neyi kusacaklarını şaşırdılar.

Ya hocam daha şeffafı varsa oradan yapsın ama yeter ki bir yerden yapsın. Şu devirde ben biliyorum ki 500-600 oyunlara verecek kişiler var. Bakın herkes demiyorum. Veren kişiler var diyorum. Lütfen burada atacağımız o kadar yıkıntya karşı neredeyse hiç olan paralar için şeffaflık tartışması çıkarmayalım. Rica ediyorum.

Adam da onu soruyor. Herkes şeffaf şeffaf derken kendisi şeffaflığı görmek istiyor. "Çok şeffaf" diyerek safsata yapmaktan başka bir şey yapmış olmuyorsun. Kimse zorla bağış yaptırmıyor ancak birileri bir kuruma bağış yapmak istiyorsa ancak güveni oturmadıysa ne olacak? Adam güvenini oturtmak istemese neden konu açsın?
Ya başka kurum mu var? Söylesene bana. Daha şeffafını bulduysa (kendisine göre) oradan yapsın. Yeter ki durumu olan yapsın. 3-5 demeden şuanda şeffaflık tartışması yapamayız kusura bakmayın. IBAN numaraları var. Yardım tırları var. Yapmak istedikten sonra olur. Şuanda biz birilerinin yapması gereken ama yapamadığı bir şey için birlik olmalıyız. Buraya gelip şeffaflık tartışması çıkarıp kafa karıştırmamak gerekir diye düşünüyorum.

@RFKaya Laubali yazamayan şahıs. Anladın mı? Polis asker göremedik diyen de ispat edecek, şeffaf mı sorusunu soran da o sorunun altından trollük yapmayacak. Haydi işine.

İkisi arasında fark var. Birisi bir iddia ortaya atıyor, diğeri soru soruyor. Ayrıca polis, asker göremediğini iddia edenler zaten videoda gösteriyor, mağdurluklarıyla kanıtlanmış oluyor. Birçok depremzede arkadaşım var, depremin üstünden günler geçmesine rağmen merkez yerlerde olmayanlara yardım yeni gitmeye başladı. Saygısızlık etme!

Ya hocam daha şeffafı varsa oradan yapsın ama yeter ki bir yerden yapsın. Şu devirde ben biliyorum ki 500-600 oyunlara verecek kişiler var. Bakın herkes demiyorum. Veren kişiler var diyorum. Lütfen burada atacağımız o kadar yıkıntya karşı neredeyse hiç olan paralar için şeffaflık tartışması çıkarmayalım. Rica ediyorum.
Elini taşın altına koymuşun arkasından belgesiz konuşsunlar, deprem vergisi nereye gitti, müteahhit diyemeyenler burda aşık atacağını sanıyor. Başlatmışlar bir kampanya, kendi beceriksizliklerinin üstünü kapattıracaklar akıllarınca.

Ya başka kurum mu var? Söylesene bana. Daha şeffafını bulduysa (kendisine göre) oradan yapsın. Yeter ki durumu olan yapsın. 3-5 demeden şuanda şeffaflık tartışması yapamayız kusura bakmayın. IBAN numaraları var. Yardım tırları var. Yapmak istedikten sonra olur. Şuanda biz birilerinin yapması gereken ama yapamadığı bir şey için birlik olmalıyız. Buraya gelip şeffaflık tartışması çıkarıp kafa karıştırmamak gerekir diye düşünüyorum.
Ben zaten Ahbap'a güveniyorum, bir problemim yok. Yüklü miktarda da param olsa yine Ahbap'ı tercih ederim. Şu an şeffaflık tartışmasının sırası olabilir ya da olmayabilir, buna yorum yapmayacağım ancak bizi bu hâle "şu an sırası değil" diyenler getirdi. O da bir gerçek.

Ben zaten Ahbap'a güveniyorum, bir problemim yok. Yüklü miktarda da param olsa yine Ahbap'ı tercih ederim. Şu an şeffaflık tartışmasının sırası olabilir ya da olmayabilir, buna yorum yapmayacağım ancak bizi bu hâle "şu an sırası değil" diyenler getirdi. O da bir gerçek.
Şuan sırası değil diyenler ayrı konular için şuan sırası değil diyorlar. Elbet bir gün onlara da sıra gelir ama dediğim şuanda hiçbir platformun şeffaflığını konuşacak kadar vaktimiz yok maalesef. En azından bunu sıraya sokacak kadar vaktimiz yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı