AIDA64 Stability Test Rehberi

Sorun değil ben de gülüyorum şimdilik işlemci alamam çünkü oyunlarda rahatça işimi goruyor soğutucu almak daha mantikli ama stok fan değil galiba çünkü Xigmatek yaziyor ve beyaz ledleri var

Bir görsel paylaşabilir misin modeli hakkında bilgin yoksa. Yeterli bir soğutucu ise termal macun değişimi ile şansını denersin. Yetersiz ise belirtiriz, bütçen ve ihtiyacın dahilinde ise yenilersin.

Bir görsel paylaşabilir misin modeli hakkında bilgin yoksa. Yeterli bir soğutucu ise termal macun değişimi ile şansını denersin. Yetersiz ise belirtiriz, bütçen ve ihtiyacın dahilinde ise yenilersin.
Modeli bilmiyorum goruntusu bu şekilde

Dosya Ekleri

• 20200406_171132.jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 45
  • 20200406_171022.jpg
    1.020,8 KB · Görüntüleme: 50
Xigmatex SD1283 kullanıyorsun; fena soğutucu değil ancak blokta toz kalıpları oluşmuş artık.
Tüm güç bağlantılarını kesip 5 dakika bekledikten sonra soğuk fön makinesi ile temizleyebilirsin.

Mutlaka faydası olur sıcaklıklarda düşüş gözlemlersin.

Teşekkürler peki bunu sökmek zor mudur termal macun hic yenilemedim aldiğimdan beri

Fanı söküp akabinde 4 adet vidayı tornavida yardımı ile çıkarabilirsin. Zor değildir ancak sen öncesinde tozlardan arındırmayı dene, iyileşme sağlanıyor mu gözlemle.

Gerekirse termal macun için deneyimli birinden yardım alırsın.

Anladım, termal macun bakımını gerçekleştirmen fayda sağlayacaktır o halde. İşlemci ve soğutucu blok tarafını bilinçlice temizledikten sonra kaliteli bir termal macun ile işlemi tekrarlayabilirsin.
Kaliteliden kastım en azından giriş seviyesi olmaması yeterli.

Gündelik kullanımda sıcaklıklar yükselmiyor, performans kaybı yaşatmıyor diyorsanız bu şekilde de kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…